evet aynı şeyden bahsediyoruz, ama eğer 2 sisteminde flat kalma özellikleri varsa benim yöntem ile uygulanmalı ikiside sadece long short yönünde poz alıyorsa dediğin gibide olur. sonuçta aynı kar yada zarar cıkıyor. ama 2 sistemi uygulamak zordur ciddi sistem disiplini gösterenlere uygundur (mesela enorton gibi) yoksa eğer sisteme cok mudahele eden biriyse kullanan çok kafası karışır cunku sistemin biri alda biri satta oldugu zamanlar cok olur oyle durumda görmek istediğini görür ve piyasa her zaman psikolojiyi yener..
bu arada akra tahtalı nedemek? ben bu dili bilmiyor,
bana bildiğim dille gelin.. Crosslar fml("") ler Movlar olsun![]()
on the way or highway
2013,00
Dikkat ettiniz mi dış piyasalarla korelasyonumuzun kopması FDOW'un ve DAX'ın canlı izlenmesinin paralı olmasından sonra oldu. Pala aylık ücreti ödeyemediği için FDOW'u takibi bıraktı ve kendi kafasına göre takılmaya başladı...![]()
Hepimiz Spock'uz, hepimiz Volkanlıyız...
emortım petrım,
şu sabahki sistemin 10 ve 20 dklık test sonuçlarını da şeetsene... varmı sende 10 ve 20 lik datalar...bu arada yapıştırdığın MS sonuçlarına baktım; ayda 8 trade yapmış 15 dakikada ve %400 olmuş doğru annadıysam.. 4ayda %30 yapan 2 yılda %400 yaptıysa istikrarlı olmuş..yalan olmamış? doğrumu okuyorum ms sonuçlarını? nedir yani..
ha bu arada ben astatin, selçuklu değil
BANGA mühim
63200 yeresi önemli .. altında şotingenler rahat olur gayri bence .....
2013,00
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri