Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
şöyle bir şey olsun mesela;
S&P not arttırsın 5000 yukarı, G. Yatırım müşterilerine IMF anlaşması yatmış diye mail atsın 5000 puan aşağı, sonra G. Yatırım IMF anlaşması yatmış derken, yarın imzalanmak üzere cekmeceye yatmış diye mail atsın 10000 puan yukarı, DTP kapansın 5000 aşağı, Ukrayna batsın 5000 daha aşağı,...v.b.v v.b. bunların hepsi aynı gün olsun..sanırsam bu tip bir hareketten trade tarzı itibariyle Selçuklu patron trilyone olarak çıkar...Sistemciler batar, histemciler şanslarına kalmış...
Sn akbaya bende katılıyorum.Bir sistem, system testerda her nekadar altın yumurtlayan sistem gibi gözüksede 7-8bin lik zararlar yazıyorsa, ve özellikle bu zararları diğer sistemlerin (trend takip edici özellikte olanların) karda olduğu yada az zararda oldugu zamanlarda yapıyorsa onu psikolojik olrak uygulamak bencede cok zor olur... düşünün herkez burda zafer çığlıkları atıcak oh oh ne guzel bu ay 4-5bin yaptım gibi yazılar okuyacaksınız, sizin sistem -5000 yapıcak... ben o sistemii alıııır bir güzell çop kutusuna atarrr üstüne bide format atarım![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
düşmeye niyeti yok .. pojeksyona uyacam .. 5 dk sat desin projeksyon falan dinlemem ama .. ralli ralli ..
2013,00
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri