dayanamadım 400 den short onuda kebap ettilerehueeh yok yaf benden adam olmaz ahuahauh
dayanamadım 400 den short onuda kebap ettilerehueeh yok yaf benden adam olmaz ahuahauh
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
herşey biryana...
ardışık işlemlerle 7.000-8.000 puan zarar yapan işlemi çöpe atacaksın...
Onu apka ya sor...1-2 ayda bir opt yapılıp güncel piyasa profili yakalanmalı diyen opt ci oehuhehe.. 26000 puan iyiymiş...çoğu KY nin elinde sıfır var..hatta eksi..
burda bahsedilen sistemi üstüne para verseler kullanmam zaten...amma dikkatimi çeken şey, hakkaten bu 28 yaga 25-30 MA, 90-100 ü falan aşapı kesmeden şelale hanımı beklememek gerekiyor... birde C yerine başka şeylerede bakmak lazım kısmı enteresan olabülür
neyse yaw..multipass ve multipass reloaded bana yeter..hatat mister sazan şu nalıncı keserinin mtx kodunu verirse multipass re-re-re-re loaded
u bile çıkarırım..ehueheheueueu
estagfurullah..ben sistem kar egrisinden bahsediyom...
mesela bakıyorsun 25.000 puan kardan...değişik işlemlerle 16.000 puana inmiş..arada kar olması önemli değil...demekkki 25.000 puan kar olan yerden giren arkadaş ,arada kar yapsada 9.000 puan kaybedecek...yani silinecek...3 kaldıraç oynasa bile psikoloji kalmaz..
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Arada bir vobun sitesine bakmak laızm palaya eşleşme anında emir iptal cezası kaldırılmış geçen ay.2. Eslesme Anında Emir ptali
Borsamızın 2005/4 sayılı Genelgesinin “Eslesme Anında Emir ptali” ile ilgili 16 No’lu
maddesi asagıdaki sekilde degistirilmistir.
“16. Eslesme Anında Emir ptali
2005/6 sayılı “Teminatlandırma ve Diger Risk Yönetimi Esasları” Genelgesinde
belirtildigi gibi islem gerçeklesmesi anında emirlerin VOBS tarafından iptal edilmesi
durumunda Borsa tarafından ilgili üyelerden “Eslesme Anında Emir ptal Ücreti” alınır. Özel
emirler “Eslesme Anında Emir ptal Ücreti” uygulamasına tabi degildir.
...”![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri