bu kadar ters olunmaz yaf pozisyon kapatmaya zorladılar boyle adilik olmaz.. ben mı yanlıs goruyorum spot piyasa 58500lerde hala ?
bu kadar ters olunmaz yaf pozisyon kapatmaya zorladılar boyle adilik olmaz.. ben mı yanlıs goruyorum spot piyasa 58500lerde hala ?
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Ha bir soru selçuklum. Üçgenler bize neyi gösterir.
a .Düşüşün sonuna yaklaştığımız
b. Ortalarında olduğumuz
c.Başında olduğumuz.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Bunları yazdığımda her zamanki metoduma göre short'lasaydım şimdi Para Babası benden kredi ister durumda olurdu. Onun yerine herkesle birlikte 5 dk. sonra short'ladık. Bak FDOW'a VOB'da oyna... 1-2 gün korelasyon bozuldu diye bunca yılların kuralını bıraktığım için kendimi teprik ediyorum. Hemen eski metotlara geri dönüyorum....![]()
abi içinde oluştuğu yapıya bağlı ..
itkiyse 4. dalga demektir ortalarındayız demektir ..
correktifse düşüşün sonunda olduğumuzu ... yukarı kırıldığında düşüşün bittiğini gösterebilir .. duble tree .. triple tree .. olabilir ..
tepede bi üçgense .. ve aşağı kırılıyosa .. düşüşün başında olduğumuzu gösterebilir .. yani şıkların hepside olabilir ..![]()
2013,00
gözünüz faizde olsun, gerisi hikaye,
şu an gösterge iyi yol aldı,
8.87 prim %2.07 dirençi 9.00, üstü kalıcılık ta 50.000 olur,
8.87 ile 9.00 arası ağanın son fake yeri, garantisi tabiki yok,
şort çu sayısına bağlı, faiz bu geldiği yereden bir kaç puan realize olur ise,
ağa bunu kullanır,
inadına işlem 850 den de long.. yamuldum battı balık yan dgider...
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Abiler shortların yarısını 850 den verdim,1/2 shortlarla aralık sonuna kadar gidicem..*.*![]()
Short yada Long,iste bütün mesele bu
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
endekse en fazla etkileyenlerden garanti 5.25 gitsin.. işte o zaman mokoko....
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri