yahu bu nerden çıktı sağ tarafta bi adam kursörle birlikte inip çıkıyor...
yahu bu nerden çıktı sağ tarafta bi adam kursörle birlikte inip çıkıyor...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Sanırım domuz gribinde ölüm sayısı az olmasına rağmen, hastalığa yakalandıktan sonra ölüm oranı daha fazla...
PROF. DR. MUSTAFA BAKIR Tehlikeyi görmek lazım, yaptırılmalı
BİR hekim olarak kendim de domuz gribi aşısını vurulacağım, çocuklarıma da yaptıracağım. Domuz gribi mevsimsel gribe oranla 5-10 kat daha fazla ölüme yol açıyor. Eğer kronik hastalığı varsa kişide ölüm oranları daha da yükseliyor. Biz Dünya Sağlık Örgütü’nü örnek alıyoruz. DSÖ, daha önce dünya medyasında çıkan haberlerin yanlış olduğunu açıkladı. Karşı çıkanlar önce DSÖ’nün sitesine girip oradaki bilgileri okusun. Sadece antikor geliştiriyor demek yalan söylemektir. Bütün dünyada ülkeler aşıyı harıl harıl yaparken, bunları tartışmak yanlış. Bu aşıda kullanılan adjuvanlar, 50 yıldır çocuklara kullanılan aşılarla benzer maddeler içeriyor. Yakın tehlikeyi görmek lazım. Ben bu yüzden hastalarıma vurulmalarını tavsiye ediyorum.
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Bull market naber yawww.. yoksun ne zamandır...son pozisyonun ne?
BANGA mühim
Yurt dışı gevşiyor..
Urusia -0.78
Parite eksi...
Dax sarışını gevşiyor...
Magazin Sarko da eelee..
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
hula bi kır 200 üde gidip sigara içeyim yahu...
küs![]()
BANGA mühim
ülem illah taşlaycaz zuzaylı gordummunasıl geliştirdik bu savunma mekanizmasını annamadım getti...
http://www.facebook.com/photo.php?pi...2608218&ref=nf
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
ben 4 yıl önce normal grip aşısı olmuştum.. onu da kendi isteğimle de değil, benim şirket tüm çalışanlarına grip aşısı yaptırdı.. aşı olduktan sonra hastanelik oldum ben, haftalarca kendime gelemedim.. o yıl bütün kış her grip olduğumda çok ağır geçirdim..
ee şimdi ben gidip de domuz gribi aşısı olmaya kalkarsam kesin gümlerim öteki tarafa..![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri