dün nette 2700 point kar vardı .. bugün .. komisyonla beraber yarısına yakınını verdik çok şükür .. geçmiş olsun .. sabahtanda bir ara 1000 e yakın + daydım nası oldu anlamadım .. kendimi teprik ederm ...
dün nette 2700 point kar vardı .. bugün .. komisyonla beraber yarısına yakınını verdik çok şükür .. geçmiş olsun .. sabahtanda bir ara 1000 e yakın + daydım nası oldu anlamadım .. kendimi teprik ederm ...
2013,00
geceye long daha iyidi fxci güzel yapmış..![]()
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
fiyat 750 ye deptiğinde en son APSD sıfırlandı hatta eksiye geçti : bana göre anlamı baya bi şort doğradılar
sonra tek barda aşağı küskülerken APSD yine artmaya başladı...tek bar küsküsü olduğu için, bu adamımız palaydı bence.. yani yarın sıkı eksi gap olmalı...
ama en iyi apsd ci TOKOBA dır..o yorumlasın..butik bir yorum alalım
BANGA mühim
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
dow çöker tahminim ... cümleten iyi akşamlar .. .
2013,00
Vob - 17:45 ıtıbarı ıle
vob'da 17:45 ıtıbarıyla ana pazar'da 1.954.177.268,50 tl, ozel emırler pazarı'nda 57.996.840,00 tl olmak uzere gerceklesen toplam ıslem hacmı 2.012.174.108,50 tl.
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
he ** ..bende bir ara +800 oldum...ıkına sıkına kafa kafaya kapadık..hiç ellemesek +500 dük..way**......
....
hatamı biliyorum dün ve bugün panik gapli satış ve alış noktalarından ters yönde işlem yaptım..süper kar braktı..bugün aha 50 puan daha çıkarsa sistem al verecek diye düşünüp bir long yaptım, benzerinide bir şortta yaptım..iki hata peşpeşe yani......gün boşa geçti - komisyon..olsun DOW %4 düşserse PALA ya ******** ******** ******* *******
BANGA mühim
geceye long..faiz indirimi için..
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri