Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
dostum ondan sonrasını, windows mu coral mı basit bir proğram, bir link ver, freeware olan, hepsi shareware diyor, grafiğim cırlop ve güzel çıksın istiyorum, sinyal neyin tam gözüksün, renk ambians canlı olsun diyom, cizgular parlak olsun, yereyi tam versin, vatandaş görsün, dost düşman nasiplensin cümbüş panayır olsun,........
senin derdinin devası SNAGIT kardeş...çek yapıştır şak diye, internette diyelim bir sayfa gördün ama sayfa uzunca bir şekilde aşağı doğru devam ediyor normalde bunu ctrl-print screen ile alamazsın ama SNAGIT ile web sayfasını komple alabiliyorsun.hareketli görüntüleri kaydedebiliyorsun.
mesela anı olsun diye piyasayı hayvan gibi aldıkları bir günde çekim yapabilirsin.ve ileride bir tarihte nostalji olsun diye sanki o gün alıyorlarmış gibi yeniden o anı izleyebilirsin v.s.
SNAGIT üstüne program tanımıyorum...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
yoh free değil ama yapılabiliyor ya kardeş TÜRK'ün aklı herşeye çalışır biliyon
normalde indirdiğin zaman 30 gün free trial var.hele sen bi trialı kullan programla bütünleş,yakınlaş sonna bakarız çaresine
aşağıdaki linkten isteyen baksın.son derece kullanışlı bir program.
http://www.techsmith.com/snagit/features.asp
- - - -
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
19.11.2009 12:37:14 TÜRKİYE-BANGLADEŞ 3. DÖNEM KEK TOPLANTISI PROTOKOLÜ İMZALANDI![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri