Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şövalye patron haklı PAMBIK...ahada ispatı; msail benim sistem 900 puan ters yedi... öncesinde 2500 almıştı... sözün özü tatlı yemenin acı ...ması vardır diyor şövalye patron...ki doğru...yemişim sistemi sistemde neymiş![]()
BANGA mühim
TOKOBA,
Butik bir APSD yorumu yapsan
BANGA mühim
Günlükte dibi tepeyi yakalyıp 65000 puanı alabilsen kalkar o sistemi 5 dklığa çevirip 165000 puan almaya bakarsın zaten.
Bu arada günlük sistem testi yaparken programalr sinyal giriş yeri oalrak ertesi gün açılışını alır. Gapları göremez algılayamaz. Açılış 60,500 görülür ama siz emri yollayana kadar fiyat 61,100 olmuş olabilir. Geçenelrde oldu. Bu yüzden ben de karşıyım günlük sisteme. Günlüklerdeki trendi filtre oalrak kullanacaksanız ayrı.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Valla 1,5 aydır saatlik sistem kullanıyorum kafam rahatSaat başı bakıyorum sistemde sinyal var mı diye... 59 dk boşsun abi gez dolaş, kitap oku, PES 2010 oyna vs...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Rast gele avcılar.
Avlayan avcı, avlanan avcı hepsi burada.![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri