Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
en düşüklerden .. longum a* .. ralli olur gol olur tahminim. ..
2013,00
58200 ek long...buralar kanımca yakın dip.58600 üzerinde alım çılgınlığı beklerim..%5 ralli olsun..
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
şortta ısrar..maliyet 725..sabırlıyım..hınçlıyım...kurbanlar çok pahalı...para lazım
BANGA mühim
kanımca lokal 2 li dip oldu...58100 de..
abi günlük bana ters haftalık hepten ters.bence en iyi period 5 hatta aslına bakarsan 15/20 dk lıklar...
bendeki sistemin inan getirisini görme imkanım olsa 10 yıllık getirisini VOB ta değilse bile spot30 üzerinde görmek ve burada paylaşmak isterdim ama.ne VOB ta ne spot30 da o kadar dataya ulaşma imkanımız yok.bu nedenle bende göremiyorum.
ama kullandığım sistem geçen yıl sadece 1 yılda 110.000 puan almış.bu sene işler biraz kesat şu an 65.000 puan civarında yılbaşından bu yana.günlük sistemle bunu kazanamazsın.bu yıl için konuşuyorum tüm dalgaları dip ve tepeden yakalasan ki günlükte bu neredeyse imkansız kazanacağın 40-50.000 puandır.ama dediğim gibi bunu kazanmak GÜNLÜK le imkansız.zaten büyük dalga 30.000/65.000 oldu buradan hepsini alan bir günlük sistem olsa 35.000 puan kazanç demektir.birde 65.000 tepeden short latan bir günlük varsa oradanda 7.000 alırsın ne etti 42.000 hadi sende 45.000...
yani GÜNLÜK herkese uygun değil.ben dedim 1/20 sende 1/15 demişsin.çok fark yok arada.ikimizde aynı şeyi diyoruz aslında kaldıracın cücüğünde cücüğü şeklinde olacak GÜNLÜK le oynarken.![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri