Önce ISCTR, sonra GARAN... Kaleler bir bir düşüyor... Böyle giderse tepki alımı falan da gelmeden direkt yamulacaz.... Hele DOW akşam EW'cileri sevindirirse....
Most aslında %2 vertical shift kullanan cok basit bir trailing stoptur. 2009'da olduğu gibi saatlik ve üstü periyotlarda trend gösteren piyasalarda çok güzel kar yapar ancak yatay piyasalarda stopsuz kullanımı cok ciddi zararlarla sonuçlanmaktadır.
Son 4 aya bakıp beğenip uygulamayı düşünenlerin kısmen deneyimsiz sistemcilerin dikkatine....Enorton bu uyarı seni ilgilendirmiyor sen zaten %100 her sinyale uymaya and içen ender kişilerden birisin
![]()
Ağa istifar ediyo, yediklerini çıkartıyo,.....
Evet çok basit bir yöntem ama sovalye abinin dediği gibi zaten borsa da çok basitBen mosta göre işlem yapmıyorum buarada... Sadece takip ediyorum... Tekrar hatırlatmak gerekirse;Kimseye de mosta göre işlem yapmasını tavsiye etmiyorum... En tepeden % 2,5 düşerse Most Sat verir, Sonra aynı yerden %2,5 daha yükselirse Most Al verir ve %5 zarar ettirmiş olur... Düşük kaldıraçla takip etmeyen birisi daha iki işlemde kül oluverir... Dikkat edin temmuz ayında üst üste 3000 puan zarar var ama ardından 8000 puanlık hareket var... Yine bu kasım ayı içersinde üst üste -3800 puanlık zarar var... bitirir adamı
Sn Barney in uyarısı çok yerinde, teşekkür ederim...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri