EFG bu gün satış tarafında, öyleyse py yataya yakın ayu olarak seyredecek diyorum,
aşağıda 61175 ilk göze çarpan yereyken, 60525 bu günün desteğidir, yukarıda 62050 direnç olarak göze çarpmakta ve geçileceğini düşünmüyorum,
EFG bu gün satış tarafında, öyleyse py yataya yakın ayu olarak seyredecek diyorum,
aşağıda 61175 ilk göze çarpan yereyken, 60525 bu günün desteğidir, yukarıda 62050 direnç olarak göze çarpmakta ve geçileceğini düşünmüyorum,
Çember... şey pardon kama daralıyor....
3 Ekim 2005 Brüksel ile yaşanan kriz ve Abdullah Gül ün uçağının havaalanında bekletilmesi olayı... Ve ogünkü imkb 30 saatlik grafik, volaliteye bakın lütfen... Önümüze AB gündemi gelirse, son dönemde İMF haberleri ile yaşadığımız volalitenin çok çok küçük kaldığını göreceksiniz...
http://www.tumgazeteler.com/?a=1721738
![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Küskü büyük, küskü korkunç, küskü haşmetli...on the way
BANGA mühim
zisd...
zeroişlemkısadevam ...
2013,00
MOST kırıldı hayırlı olsun...
![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
en boğa piyasada ayı olarak cırıt atarken , zil takmış oynayan ayı piyasasında tedirgin olup giremiyorum ,bende bi terslik var ama nedir anlamıyorum![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
bu zero işlemde iyi olmuyor .. histemim köreliyor .. ben böyle değildim .... yaşlanıyorum .. yıprandık a* ... pala yıprattı ...
2013,00
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri