larossian patron nerde .. uğramadı bugün ..
larossian patron nerde .. uğramadı bugün ..
2013,00
öyle yaptım kardeş.korkunç bişey bu kalorifer hiç sağlıklı değil.
ayrıca enorton un dediği gibi PVC kapı-pencerede son derece sağlıksız.kesinlikle evdeki hava sirkülasyonunu engelliyor.ve evin içine oksijen girişinin önünü kesiyor.oysa ağaç öyle değil.herşeyin doğalı güzel.bu yapay şeyler çıktı mertlik bozuldu.insanoğlu kendi hayatının içine kendisi s_ _ıyor malesef.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
bugun çarpılma günü belli oldu.. etrafı ızlemek lazım ..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Çiçekle deney yapılmış aynı yerden güneş gören,aynı büyüklükte vs iki evin birini ahşap,diğerini plastik madde ile çerçevelemişler..
Her iki evin aynı noktasına aynı çiçekleri bırakmışlar..
Ahaşap evdeki gelişip büyürken plastik ürünle çerçevelenen evdeki çiçek kurumuş...![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
VOB 61200'ü, GARAN da 5,60'ı kırarsa şenlik var, yoksa düşemeyen piyasa çıkar kuralı devreye girebilir ne yazık ki... MACD PU vermeye başladı bile...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri