Selçuklu Kaptan umarım bu defa gol olur... Yoksa "Bu da mı gol değil hakim bey?" deyip ağlarımselçuklu Nickli Üyeden Alıntı
Pazartesi ilk seans piyasa rengini belli etmeye başlar diye tahmin ediyorum artık'ım...
Selçuklu Kaptan umarım bu defa gol olur... Yoksa "Bu da mı gol değil hakim bey?" deyip ağlarımselçuklu Nickli Üyeden Alıntı
Pazartesi ilk seans piyasa rengini belli etmeye başlar diye tahmin ediyorum artık'ım...
Sistem, histemimle yön bulamadığım da pusulamdır...
kombinasyonlarda w ve y farklı oluyor benim bildiğim .. ikside 5.3.5 zigzag olunca duble zigzag oluyor .. tiedjenin sayımında w nin ne olduğunu etiketlememiş .. ama w zigzag gibi .. o sayımda w zigzag y zigzag kombinasyon değil duble zigzag var tahminim .... 3.3.3 yani ..
2013,00
beşiktaş kısmının mümkünatı yoktur... ben angelina coli ile yemeğe çıkarım hatta odaya da çıkarım ama BJK bu yıl şampiyon olamaz.. ha ancelinayı garanti ediyosanız bana, o zaman BJK şampiyon olabilir...hatta teprikde ederim..ancelinaya bakar yani..aksi durumda mümkün değil..şampiyonluğuda mümkün değil teprikde mümkün değil
BANGA mühim
ancelinaya da şort çok yakışıyodu patron..yaşamın kaynağında vardı...oyyy oyyy oyyy... ancelina bana gelsin, siirt köy hizmetleri yol su elektrik bile türkiye şampiyonu olabilir..hatta dünya şampiyonu olabilir... yalnız ancelina gelirse vob a vakit ayıramam.. kimse şahsi algılamasın yani..uğrayamam buralara..o açıdan.. forumu ihmal ettiğimden sevmediğimden değil yani.. anlıyosunuz beni yani... duygu ve sıvı alışverişi yani...vakit oraya lazım..
BANGA mühim
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri