kesin düşüş başladı denmesi için 61000 altı kapanış lazım.
kesin düşüş başladı denmesi için 61000 altı kapanış lazım.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Farketmez... Baktım ikna edici şekilde çıkıyor anında stop&reverse yaparım... Az veride ters yönde kalmadım, hızlı tepki vermeye alıştım... Bu işe ilk başladığımda sadece stop-loss koyup stop yapardım. Ne zaman stop-reverse olayını öğrendim, hayatım değişti...Eskiden hızlıca iflasa sürükleniyordum, şimdi yavaşça iflasa sürükleniyorum...
![]()
zaten ne kaybediyosak bu paranoyaklıgımızdan kaybedıyoruz .. en guzelı bodoz trade aga.. ya cıkacak ya dusecek kararını verip hamle yapcam bundan sonra. aklımızda elli senaryo uretıp ani kararlar degıstırıp esas kararı kacırıyoruzgibime geliyo.. yanı en azından bende oyle oluyo..
aa dedıgınde dogru ortada acılmıs pozisyon yok dun actılar bugun onun ceremesini de yiyo olabilirler.. spotu cok ıyı kullandıalr bu hafta.. istedikleri gibi kimseye imkan tanımadılar nerdeyse.. spot ve makas hep ensemizdeydi..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Veriyle basmak için yükseltme çabası var
apsd - 2000 e geliyo buyuk bi shortcu grubu pozisyon kapatıyo... allah alalh veriyi mi ogrendiler nedir...
Dağ fare doğurdu yaw... Bu veri de boşa gitti...İşin yoksa şimdi kara kara geceye nasıl gireceğini düşün.... Nemussuz Pala...
![]()
eger apsd -2000 lerden tekrar sıfıra dogru giderse demekki veri iyi gelecektir ve biri onceden bunu longlayacak.. merakla izliyoruz ..
yok -2000 lerde sabit kalırsa fıyat yukseldigi halde o zaman fena gelecek demektir gommek ıcın yukarı cıkarıyolar....
Temel analizden hiç anlamam. ABD dış ticaret açığının beklenenden daha kötü gelmesinin FDOW'u niye yükselttiğini bana biri açıklayabilir mi?![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri