üwwwww.....400 fiyat itibariyle dünden gelen kar bendede sıfırlanmış oldu selçuklu patron..geçmiş olsun vatana millete hayırlı olsun...ama şort devam
üwwwww.....400 fiyat itibariyle dünden gelen kar bendede sıfırlanmış oldu selçuklu patron..geçmiş olsun vatana millete hayırlı olsun...ama şort devam
BANGA mühim
Sazan 62.450'den SW börtföy'ü kısalar.
(Bu arada sistemler alda)
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
pala gene 90 a gol attı lol ki ne lol auhauh ula pala yaktın benı shorttan yamuldum sen longdan yamulmadın ne para varmıs helal olsun ...
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Palanın portföyünün üzerine portföy yapılırmı namıssız pala.![]()
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Sazan terminali kapatır ve kaçar, isterse %10 artsın.
İyi akşamlar.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
sabah yarısını kapattıım shortlara taaa bu saatten 425 ten bı short daha.yahu amma beklemişim..hayırlısı...
PALA Reloaded..dünün tekrarımı acaba..geceye 275 civarı maliyetle full şort ve rest of the breast olarak giriyorum..hayırlı olsun vatana millete foruma bana...
BANGA mühim
ahada küskü is in front of the door...(hintliler bunu beyle diyor; küskü isiynn firondd ofdi dör)...anla anlayabilirsen **....
BANGA mühim
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri