050 şort...heheh sistem şort abi..ihanet olmaz..ayıbolur
BANGA mühim
150 dende şort ** 2/5 şortos
BANGA mühim
flat ..kave içelim...
21ifdaq..
yirmibirişlemflatdevama*...
2013,00
DOW eksi açsa ne süper olur heheeh
BANGA mühim
Geçen ben de özendim sizlere bir sistem programlayayım dedim. MACD RSI Stoch karışımı birşey yazdım. Metastock'da test ettim, son iki yılda 160.000 puan bırakmış, ama bir yerde arkada arkaya 17 tane kayıplı işlem yapmış...Başlarım böyle sisteme deyip sildim gitti...
Sistemin ne kazandırdığından ne kaybettirdiği önemli. 10 trilyon bile kazandırsa arka arkaya 6.000 puanlık eksi işlem yapıyorsa herşey gider...
Bu sistem yazma işini kesinlikle hafife almadığım, becerebilenlere gıpta ettiğim net anlaşılsın, geyik arasında kaynayıp gitmesin diye yazıyorum....
Bir küçük, birde büyük üçgen, simetrik, içi içe, büyüğün ucuna doğru gideriz,
62-62200 guççuk, 62-62350 büyyük, 62125 dümen ortada, 62900 küskü on the way,
son durumda satış hakim,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ana sistemim zaten sattaydı gün içi 62.500 yukarı kırılsaydı(25-50 puanı kırılma saymıyorum) ala geçecekti.
esas sinyal gün sonu gelecek yani 62.000 üstü ala geçecek.
daha önceden de söylediğim gibi ben flatım(çok ufak portföyle zevkine kısa vadeli işlem yapıyorum)
uzun süren kar dönemlerinden sonra portföyümün hazmetmesi gerekiyor...
sistemi merak eden olursa diye yazmıştım. orta vadede trade eden kişi olarak ben olsaydım short bozmaz gün sonunu beklerdim...
Kapanış günün en yükseğinden olur ralli olur gol olur olmazsa orta yuvarlaktan en direk serbest vuruş olur olmadı kırmızı kart yirik!
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri