Dünya kadar malın olacağına sağlam amigdalan olsun derler eskiler.![]()
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Espiriler süperrr![]()
Nassın Voborsa.!
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Ahanda 15 dakikalıkda TGG 4 den 2 ye düştü..Yani ya realizasyon bitti yukarı veya babafingo... ayem filet naw
BANGA mühim
Amman diyeyim, gaza, coşkuya gelmeyelim. Dikkat yeresindeyiz.
DJI haftalık.
![]()
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
ayrıca bir amigdalanın nesi var iki amigdalanın sesi var da derler...
işleyen amigdala ışıldar...
amigdalanıza kuvvet...
benim amigdalam sizkini döver...
amigdalan mı var derdin var...
hay ben böyle amigdalanın (çoğumuz muhtemelen bunu söyler bundan sonra)...
hepimiz amigdalayız...(bu olmadı)
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
375 den pasif şortlarım gitti 1/5 dadında... ulan yine sisteme karşı iş yaptık diyordumki, bu graf geldi.. artık ömür bitti ama bir kere EW ile trade edemeden bitti demem..gam yemem..evet iştee bu grafa göre şort yaptım...ama ölmiim ya daha gencim..üwww..
bence 62800 gösterecekler..niye şort yaptık **..o zaman..way**
BANGA mühim
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri