larossian abi zemin iyi ben kontrol ettim .. güzel zemin oldu ...
2013,00
quenn patroniçede yok ortada ... vay anasını ...
2013,00
Amigdala:
-Beyindeki limbik halkanın altında, beyin sapının üzerinde bulunan ve birbirleri ile bağlantılı yapılardan oluşan badem şeklinde bir kütledir. sağ ve sol olmak üzere iki lobtan oluşmuştur. Beyindeki korku yönetim merkezidir.
-Karar vermenin milisaniyelerle ölçülebilir olduğu durumlarda, iletilerin beyinde yorumlama işlemleri yapılmadan merkezi sinir sistemi ile omuriliğe ulaşmasını saglayan beyin bölgesidir.
-Bir tehlike durumunda amigdala aklın ve vicdanın kontrolünü eline alıyor. bu nedenle ciddi tehlikeyi hisseden vücut kontrolü gönüllü olarak amigdalaya veriyor ve diğer tüm hisler, dengeler, beden normalleştiğine inanana kadar tasfiye ediliyor. örneğin; bir arslanın saldırdığı insan, bildiği tüm şarkıları unutabiliyor. yahut üzerine son sürat gelen bir arabanın rengi ya da plakasıyla ilgilenmiyor insan, amigdala 'hemen canını kurtar' mesajını veriyor.
-----
Borsada başarının sırrı amigdalayı yönetebilmekten geçiyor. hep deriz ya ben sattım çıktı, ben aldım düştü diye. işte bunun sebebi amigdalalarımızın kurbanı olmamızdan kaynaklanıyor. trendci trend kaçar korkusuyla, dip-zirveci dibi, zirveyi kaçırdım korkusuyla başarısız oluyor.
![]()
300 flat ve yemek...
BANGA mühim
benim amigdalalarım çok yoruldu abi ......
2013,00
teprik ederim şövalye patron .. Allah amigdalalarımıza kuvvet versin .. ..
2013,00
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri