Sayfa 10105/13018 İlkİlk ... 9105960510005100551009510103101041010510106101071011510155102051060511105 ... SonSon
156216 sonuçtan 121.249 ile 121.260 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    10
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    41
    Toplam Teşekkür
    27 Yazısı Teşekkür aldı

Sn larossıan sisteminizde alış veya satış yaptıktan sonra stop noktası belirliyormusunuz ?

2. The Following 2 Users Say Thank You to ttcetinkaya For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı ERGEN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    security dostum,

Anunçün habire pantolonlarda kıvırma paylarından,sık sık elbise değitirilmemesinden bahsediyorum,kaç gündür lime lime oldu herkes ayak uyduracağız diye...
    Gardaş ben Ayuyun sakin ayu, doğrisi ağam terbiye etti, ölle olur olmaz pençe sallma didi, bende bu gün kendime zararı göze alıp 61425 ref yaptım, geçerse kol kesecem, dünkü hatayı yapmayacam aşırı güvende bir noktada iyi deyil, ama iyi çalıştım, önceden karşımda ağa vardı, şimdi FED var, makrolarım doğru, problem makro oluşlarından bu gün yarına çalışmıyor, ama dengeyi gösteriyor, dengelerde bozulmayıda, o neden le rahatım, mesale 59600 dediğim yere bu gün için, 59920 de, genel olarak yukarıya oynamıyorum, çünkü yere yok, OBO desek çalışmayabilir, çift tepe desek çalışmayabilir, çünkü herşeye rağmen politikası dünyaya hakim, zorla, ya bu deveyi güdün, ya bu deveyi güdün, bu zorlama baş kaldırıyı hazırlıyor güdüsel, ana gelirsek şimdi dengede ne oldu, DXY de yaşanan yükseliş, tahvillde aşağı inişle karşılandı, ben pozda olana flat ve bir iki gün istirahat öneririm, py ler doğal olana kadar,.............dereyi görelim, paçaları sıvayalım........

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

4. The Following 3 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Yer
    teprik ederim
    Teşekkür Teşekkür 
    66.763
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    55.837
    Toplam Teşekkür
    13.699 Yazısı Teşekkür aldı

pala tıkandı .. heheheh
    2013,00

6. The Following 2 Users Say Thank You to selçuklu For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    15.676
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.563
    Toplam Teşekkür
    3.668 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı security Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gardaş ben Ayuyun sakin ayu, doğrisi ağam terbiye etti, ölle olur olmaz pençe sallma didi, bende bu gün kendime zararı göze alıp 61425 ref yaptım, geçerse kol kesecem, dünkü hatayı yapmayacam aşırı güvende bir noktada iyi deyil, ama iyi çalıştım, önceden karşımda ağa vardı, şimdi FED var, makrolarım doğru, problem makro oluşlarından bu gün yarına çalışmıyor, ama dengeyi gösteriyor, dengelerde bozulmayıda, o neden le rahatım, mesale 59600 dediğim yere bu gün için, 59920 de, genel olarak yukarıya oynamıyorum, çünkü yere yok, OBO desek çalışmayabilir, çift tepe desek çalışmayabilir, çünkü herşeye rağmen politikası dünyaya hakim, zorla, ya bu deveyi güdün, ya bu deveyi güdün, bu zorlama baş kaldırıyı hazırlıyor güdüsel, ana gelirsek şimdi dengede ne oldu, DXY de yaşanan yükseliş, tahvillde aşağı inişle karşılandı, ben pozda olana flat ve bir iki gün istirahat öneririm, py ler doğal olana kadar,.............dereyi görelim, paçaları sıvayalım........
    Helikopter varsa savunma araçlarından,çin seddide var...
    ataturkungencligehitabesi.com
    "Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK

Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
    Şeyh Edebalı

"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu

Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.

8. The Following 4 Users Say Thank You to EMEKDAR For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Strategist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sistemi sayesinde geceye long giren var mı acaba? Çok kişinin sistemi dün akşam short'daydı galiba, yanlış hatırlamıyorsam...

Bu sabah gap'i olayı büyük haksızlık. Kazancı da haksızlık, kaybı da. Hangi sistem, hangi yöntem, hangi yaklaşım bilebilir piyasanın koskaca bir DOW seansında kapalı kaldıktan sonra sabah nasıl açılacağını?
    Neyi alıp satıyorsak onun tekniğine bakmalıyız. Eğer bu soru doğru bir hareket noktası ise, herkesin VOB u brakıp 24 saat açık olan FDJ de oynaması gerekir. GAP haksızlık doğru ancak bizim piyasa her zaman birebir DJ i veya başka birşeyi takip etmiyor. Son dönemde DJ çıkarken bizim düştüğümüz DJ düşerken bizim çıktığımız (negatif ayrışma ve pozitif ayrışma çığlıkları attığımız durumlar çok olmuştur. Hep derim ayrışma diye bir şey yoktur, büyük ellerin pozisyon ayarlaması diye bir şey vardır. Pozisyon ayarlaması dediğinizde büyük ellerin alması veya satması ile olur. Sistem dediğinde alış veya satış eğilimini az gecikmeyle yakalamaya çalışan bir yaklaşımdır.. GAP haksızlık..doğru ama yapacak bir şey yok..Bunun çözümü
    1) Her gece flat
    2) 17:34 e kadar sistem 17:35 de histem (ama her durumda sistem histemden az çarpılır).

Bence.....
    BANGA mühim

10. The Following 3 Users Say Thank You to Astatin For This Useful Post:

Yer
    teprik ederim
    Teşekkür Teşekkür 
    66.763
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    55.837
    Toplam Teşekkür

palanıın ensesindeyim .. geçirecem sopayı kafasına az sonra .. heheee
    2013,00

12. The Following User Says Thank You to selçuklu For This Useful Post:

Yer
    teprik ederim
    Teşekkür Teşekkür 
    66.763
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    55.837
    Toplam Teşekkür

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neyi alıp satıyorsak onun tekniğine bakmalıyız. Eğer bu soru doğru bir hareket noktası ise, herkesin VOB u brakıp 24 saat açık olan FDJ de oynaması gerekir. GAP haksızlık doğru ancak bizim piyasa her zaman birebir DJ i veya başka birşeyi takip etmiyor. Son dönemde DJ çıkarken bizim düştüğümüz DJ düşerken bizim çıktığımız (negatif ayrışma ve pozitif ayrışma çığlıkları attığımız durumlar çok olmuştur. Hep derim ayrışma diye bir şey yoktur, büyük ellerin pozisyon ayarlaması diye bir şey vardır. Pozisyon ayarlaması dediğinizde büyük ellerin alması veya satması ile olur. Sistem dediğinde alış veya satış eğilimini az gecikmeyle yakalamaya çalışan bir yaklaşımdır.. GAP haksızlık..doğru ama yapacak bir şey yok..Bunun çözümü
    1) Her gece flat
    2) 17:34 e kadar sistem 17:35 de histem (ama her durumda sistem histemden az çarpılır).

Bence.....
    gel patron hoşgeldin .. .. 5000 puan lazım patron . çok acill ...
    2013,00

14. The Following 2 Users Say Thank You to selçuklu For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Yeni geldim arkadaşlar..Forumun genelinni gün içi 2-3 tur attığını düşünürsek, kimin pozisyonu nerde en son..Selçuklu ve ergen patronlar nedir olayınız..aynı saftamıyız farklı saftamı.şşşşşş
    BANGA mühim

16. The Following 3 Users Say Thank You to Astatin For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    10.560
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    11.645
    Toplam Teşekkür
    3.565 Yazısı Teşekkür aldı

eksi makasta geziniyoz hadi hayırlısı.. cok can yakacak gıbı duruyo bugun..
    öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..

18. The Following 3 Users Say Thank You to Kennym For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    22.658
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.559
    Toplam Teşekkür
    6.153 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı jerfin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    macd daki negatif uyumsuzluk tamam da.. böyle omuz-baş-omuz formasyonu da ilk defa göröyorum.. allah iyiliğini vermesin emi..
    Hayır arkadaşlar, bence bal gibi OBO var o grafikte. Gözünüzü biraz kısın, ekrana biraz yandan bakın görürsünüz...

Hangi taraftasınız seçin artık. Demek beni değil Pala'yı haklı görüyorsunuz öyle mi...

20. The Following 2 Users Say Thank You to Strategist For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür
    5.355 Yazısı Teşekkür aldı

Bugün veri falan var mı? Neyi bekliyoruz anlamadım... Bu kadar sıkıcı bir seans hatırlamıyorum....
    Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.

Voltaire

22. The Following 3 Users Say Thank You to enorton For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    2.536
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.046
    Toplam Teşekkür
    3.420 Yazısı Teşekkür aldı

asti sistemler ne alemde..15 daklı ve günlük..

24. The Following 3 Users Say Thank You to abka For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)