ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
tam 100 lotmus![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Eğer önümüzdeki py yükselecekse, ağam bu gün için daha fazla shrt açtırmalı,
Eğer önümüzdeki py düşeckekse, ağam bu gün için daha fazla long açtırmalı,
Ağam ortada duruyor, iki tarafta ağam için el mesafesinde, aynı zamanda dötü sağlama alıyor, ağam bekliyor ortam uygun ise hareket ediyor(dün),flat ve bekle gör mantıklı,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
yaklaşık 6 yıl önce içmeye başladığım sigarayı bıraktım.15 gündür 1 tane bile içmedim.zaten uzun zamandır bayağı azaltmıştım.ilk 3-4 yıl günde 1 paket gidiyordu.son zamanlarda 1 paket 4-5 günde biter oldu.sonra günde 1-2 taneye düşürdüm ve derken 15 gün evvel LANET OLSUN sana dedim ve içmiyorum...
uzun zamandır nefes alıp verirken hırıltı oluyordu özellikle gece yattığımda beni çok rahatsız ediyordu.15 günde bu bile farketti.şimdi daha rahat nefes alıp veriyorum.yediğim,içtiğim şeylerin tadını daha net alıyorum.
sırada KOLA var...bunuda bırakacağım ayrana döneceğim.zaten evvelden ayrancıydım üniversitede bulaştık bu kola işine.bunuda bırakacağım abi.sağlıklı yaşam gibisi var mı yuaw?
bu hükümetten hiç hoşlaşmıyorum fekat şu sigarayı mümkünse paketini 10 TL filan yapsın çok sevinirim 15 TL de olabilir
BIRAKMAK İÇİN GEÇ Mİ KALDIM?
Asla geç değil! Hangi yaşta ve hangi hastalığa sahip olursanız olun sigarayı bırakınız, sağlıklı ve kaliteli hayat süreniz artacaktır. Sigarayı bıraktıktan sonra;
* İlk 24 saat içinde kan basıncında ve akciğer fonksiyonlarında düzelme görülür.
* 48 saat sonra tat ve koku alma duyuları keskinleşmeye başlar. Tat ve koku almaya başladıktan sonra yediğiniz yemeklerden zevk almanız sigarayı bıraktıktan sonra görülebilecek kilo artışının en önemli sebebidir.
* 2-12 hafta içinde kan dolaşımı iyileşir, bu da yürüme, koşma gibi fiziksel aktiviteleri kolaylaştırır.
* 3-9 hafta sonra öksürme, nefes darlığı, hırıltı gibi problemler azalır ve akciğerler güçlenir.
* 3 ay sonra kan dolaşımı ve nefes alıp verişi fark edilir şekilde düzelir.
* 5 yıl sonra kalp krizi geçirme riski sigara içen birine oranla %50 azalmış olur.
* 10 yıl sonra akciğer kanserine yakalanma riski sigara içen birine oranla %50 daha az olur.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Madem forum sessiz, ben teknik analiz skandalları köşemden yeni bir örnek yayınlayayım.
Bugünkü konum negatif uyumsuzluk ve omuz-baş-omuz formasyonunun Pala tarafından bizi kandırmak için uydurulmuş şeyler olması.
Şekil A'da Conilerin endeksi görülmektedir. Burada 2 adet MACD uyumsuzluğu, 1 adet MACD histogram uyumsuzluğu ve 1 adet de omuz-baş-omuz formasyonu görülmektedir. Sonuçları bunlara uyan ayıların bir daha ayılamayacak şekilde bayılmaları olmuştur....![]()
böyle OBO olmaz sevgili strategist.OBO da omuzlar baş üstüne çıkamaz.sağ omuz başın üstünde duruyor bu grafta.yani boynuz kulağı geçti obosu olmuş bu.defolu bu at getsin...
yanlız bak şu olabilir B dediğin yer O olur O dediğin yer B şu anda sağ omuz oluşuyor olur filan fıstık...fekat DJI yeni tepe yaptı bu biraz işi bozuyor...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Ağam 60700 ün altına inmemiş, 61 425 üstüne de çıkmamış,
Eğer 700 altına inseydi, 59600 kırılmadıkça hareket kalıcı olmaz, yön yukarı, kabul ederim, shrt isem pozdan çıkarım, son durumda yakın yaşanan gelişmelere bakarak yukarı tahminde kafalar karışık, öyleyse karışık olan yerelerde ağam için para var, bu durumda yön yukarı,
sonuç 59600 kırılmadıkça yön 2 kuvvetinde yukarı, sadece yukarı yere belli değil, coninin dolar ayarına bağlı, onlarda bu konuda çok başarılı,
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri