Sn larossıan sisteminizde alış veya satış yaptıktan sonra stop noktası belirliyormusunuz ?
Sn larossıan sisteminizde alış veya satış yaptıktan sonra stop noktası belirliyormusunuz ?
Gardaş ben Ayuyun sakin ayu, doğrisi ağam terbiye etti, ölle olur olmaz pençe sallma didi, bende bu gün kendime zararı göze alıp 61425 ref yaptım, geçerse kol kesecem, dünkü hatayı yapmayacam aşırı güvende bir noktada iyi deyil, ama iyi çalıştım, önceden karşımda ağa vardı, şimdi FED var, makrolarım doğru, problem makro oluşlarından bu gün yarına çalışmıyor, ama dengeyi gösteriyor, dengelerde bozulmayıda, o neden le rahatım, mesale 59600 dediğim yere bu gün için, 59920 de, genel olarak yukarıya oynamıyorum, çünkü yere yok, OBO desek çalışmayabilir, çift tepe desek çalışmayabilir, çünkü herşeye rağmen politikası dünyaya hakim, zorla, ya bu deveyi güdün, ya bu deveyi güdün, bu zorlama baş kaldırıyı hazırlıyor güdüsel, ana gelirsek şimdi dengede ne oldu, DXY de yaşanan yükseliş, tahvillde aşağı inişle karşılandı, ben pozda olana flat ve bir iki gün istirahat öneririm, py ler doğal olana kadar,.............dereyi görelim, paçaları sıvayalım........
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
pala tıkandı .. heheheh![]()
2013,00
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Neyi alıp satıyorsak onun tekniğine bakmalıyız. Eğer bu soru doğru bir hareket noktası ise, herkesin VOB u brakıp 24 saat açık olan FDJ de oynaması gerekir. GAP haksızlık doğru ancak bizim piyasa her zaman birebir DJ i veya başka birşeyi takip etmiyor. Son dönemde DJ çıkarken bizim düştüğümüz DJ düşerken bizim çıktığımız (negatif ayrışma ve pozitif ayrışma çığlıkları attığımız durumlarçok olmuştur. Hep derim ayrışma diye bir şey yoktur, büyük ellerin pozisyon ayarlaması diye bir şey vardır. Pozisyon ayarlaması dediğinizde büyük ellerin alması veya satması ile olur. Sistem dediğinde alış veya satış eğilimini az gecikmeyle yakalamaya çalışan bir yaklaşımdır.. GAP haksızlık..doğru ama yapacak bir şey yok..Bunun çözümü
1) Her gece flat
2) 17:34 e kadar sistem 17:35 de histem (ama her durumda sistem histemden az çarpılır).
Bence.....![]()
BANGA mühim
palanıın ensesindeyim .. geçirecem sopayı kafasına az sonra .. heheee![]()
2013,00
Yeni geldim arkadaşlar..Forumun genelinni gün içi 2-3 tur attığını düşünürsek, kimin pozisyonu nerde en son..Selçuklu ve ergen patronlar nedir olayınız..aynı saftamıyız farklı saftamı.şşşşşş
BANGA mühim
eksi makasta geziniyoz hadi hayırlısı.. cok can yakacak gıbı duruyo bugun..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Bugün veri falan var mı? Neyi bekliyoruz anlamadım... Bu kadar sıkıcı bir seans hatırlamıyorum....
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
asti sistemler ne alemde..15 daklı ve günlük..
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri