gızlar dipler ve tepeler yükseliyor...
gızlar dipler ve tepeler yükseliyor...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
62775 e 1 adet satış yazıp dışarı çıkıyorumbol şans patroslar
BANGA mühim
Marj call poz da kalan shrt ler içi 1 e 2,
Eğer py ters giderse ki zor, longlar içinde en az 1 e 1, aşırısında 1 e 2 olabilir,
yaww hemen pat pat gidecek demiyorum beaa..saatlik grafa baksana, al verdikten sonra yukarı aşağı ne çalkalamışlar..o çalkalama bu kadar kolay realiz olmaz...benzer çalkalamalarla 62800 olasıdır...amannn bana ne yaww..graf/kanal trader sizsiniz, siz düşünün efiksçi ile
ben sistem sat verirse satarım vermezse falat kalırım ...![]()
BANGA mühim
KASIM ayında sistemler ne alemde yuaw?
benkim şimdi 30 ekimde bir poz almış onu 2 kasımda 2.950 pıvan karlan kapatmış.şimdi bunu KASIM ayına sayarsak şu an +4.850 yok bunu EKİM den sayarsak şu an KASIM +1.900 pıvan...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
61.400'ü kırarsa bir sonraki direnç 61.725'de, onu da kırarsa fezaya çıkar gibime geliyor...
çöküş bekliyorum çok yükseldi a* .. hehe
2013,00
bence sadece motor soğutuyorlar patron...ama inşallah motor su kaynatır da hamuduynan götürürsün
BANGA mühim
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri