-3000 apsd ile bu yukselıs peehh peeeh peeehh hangı kurumların savası var yahu) stopp los manyagı olmus pıyasa.. ters dongude...
-3000 apsd ile bu yukselıs peehh peeeh peeehh hangı kurumların savası var yahu) stopp los manyagı olmus pıyasa.. ters dongude...
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Sistem sabah 60300 den long dedi longladık bekliyoruz...
![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
yüksek açılış ardından göstergede yüksek dipler yaparak trend oluşturdu 5 dk lıkkta ve halen dönüş emaresi yok !
![]()
ayın 3 ünden bu yana 15 dklık sistemde 3000 puan var...bende ise zort var **,,,,
Bakamıyom ben bu çocuğa hakkını veremiyom..ya shçek e devredecem yada hayrına devredecem **
BANGA mühim
ne carpıldım bugun beaauhauh yaf aga sennen asık atılmazmış ogrenmıs olduk puhahahha helal olsun
![]()
Gap nasılsa dolar diye bekleyen shortları fena biçtiler... Sistemlere kayıtsız şartsız uymak gerekiyor...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
dip yuvarlak geleceği parlak .. hehee
![]()
2013,00
yaf emır gırdıkce pıyasa ucuyo ahuahau yemege gıtmeden 30 dakka once aracı kurumu arayıp 750 den satıs gırdırdım stop loss olarak ta 61250 gorunce alsın dedım .. yarım saat gecmedı gerceklestı uahuahauh ıyıde bunun tam tersını yapmam gerekıyomus puhauhauh yaf saka gıbı yok yok ben bı sure oynamasam ıyı olucakdayak manyaa oldum..
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri