dünkü dow kapanışı pazartesi 60 bin üstünde yeniden kısalma imkanı tanıyacakmı bakalım..?
pzts sabah fdow un ne olacağını bilemeyiz ama benim analizlerim max 59850-900 seviyesinin görüleceği yönünde. hatta fdowa kelek yaparsa bu iştahlı satışın yukarda 150-200 puanı bile geçmeyen tepkiyle devam edebileceğini düşünüyorum. Zira nikkei Martta yükselişe dowdan önce başladığı gibi düşüşede dowdan önce hazırlandı gibi. pzts ola hayrola.
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Forum ahalisi olarak analiz yumurtlayan tavuğa döndük resmen...
Alın bi tane daha. Conilerin son düşüşü yükselen hacimle gelirken son çıkış düşen hacimle geldi. Bu da çıkışın korrektif olduğunu ve asıl trend yönünün düşüş olduğunu doğruluyor.
Ew analisti A.Tiedje nin haftalık haftalık yorumlarını nereden bulabiliriz.tşkler.
Merhaba Arkadaşlar,
VOB forumlarda önemli bir çoğunluk düşüş bekliyor öyle az buz da değil 50 binler filan geçiyor...
Forum yorumcularının çoğuböyle düşünüyor da "PALA" farklı düşünüyorsa pek bir sakat ortam var demektir... Ki yanlışsam düzeltin bu PALA pek bizimle aynı düşünmez
Uluslararası çalışan PALA'lar sırf şu EWcileri bile avlamak için yukarı gidebilir...Eskiden EW takipcisi ve bloğu bu kadar varmmıydı bilemiyorum ama şu an bir tonlaHa derseniz paranın gücü (basılan tonla doları kastediyorum) EWnin gücünü yenemez ona da diyecek bir sözüm yok
![]()
Sistem, histemimle yön bulamadığım da pusulamdır...
http://www.godmode-trader.de/
bu adresde zaman zaman yayınlıyor.
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Bir ortama 100 EW'ci toplarsınız, ortaya 300 farklı sayım çıkar.Pala hangi birimizi avlayacak?
Ha bu arada, benim tahminime göre DOW'un zaten Pazartesi + gap ile açması lazım... Düşmeli dediysek hemen zıp diye de değil... FDOW da gün boyu pozitif takılıp bizi yükseltebilir.
Benzer bi cevap yazacaktım sn. 7410 benden önce davranmış. Beklenen durum farklı, uygulama farklı olabiliyor. hatta çöküş bekleyenlerin çoğunluğu ilk destekde alım yapıyolar. Tepkide vermez yada tepki hiç olmassa kısadan kazandığını geri verebiliyor. yani PY yada pala ne derseniz, herkimse o, Ky ya hiç para kazandırmayacak diye bi kural yok. elbette kazandıracak ama kazandırdığını geri alacak. yani istikrarlı kazanç vermeyecek. Yoksa ben vobda hiçbir işlemimde kazanmadım diyen yoktur herhalde. sıkıntı istikrarlı kazanamamakdan kaynaklanıyor.
herşeyin doğrusunu zaman gösterecekdir.
ii geceler
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri