61.100 de direnç var.. boşluğu kapatmak isteyebilirler..
61.100 de direnç var.. boşluğu kapatmak isteyebilirler..
ıııı eeeee şöyle ki sevgili Jerfin,
tarım dışı verisi öncesi şortçuları sıkıştırma ve 64 şortçularının "yeter ula kar kardır, 2.400 points yazdık haneye, yeter gayrı" demelerine sebep olmak babında güzel bi yükseliş, sonrasında da "anaaaa tarım dışı istihdamın ırzına kim geçti lo, herkes tarımda çalışır olmuş, endüstride adam kalmamış" tadında bir düşüş fena olmazdı.
çok mu şey istiyorum?![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Asti bişey sorucam yaa, gördüğüm kadarıyla sistemin buradakiler arasında en iyilerinden biri, hatta başa bile oynar ve sen o sisteme uymuyorsun bende buna anlam veremiyorum.. yani uymamandaki sebep nedir? çok mu terste bırakıyor, terste kaldığı zaman dönmesi zaman mı alıyor, yada ne bilim yüksek kontratla işlem yapıyosundur 500-600 ters bile telafisi zor oldugundan uymak istemiyosundur vs vs ama merak ettim cidden![]()
nedeni şu; çok yüksek kaldıraçla oynuyorum...o yüzden yatayda iki kere çarpılınca misal 1000 puan motivasyon bozuluyor tabi..sistemi sadece basınç ayarlayıcısı olarak kullanıyorum o yüzden
çok uzun zamandır -2 istisna hariç- geceye sisteme ters girmeme prensibine uyuyordum..bu sefer uymadım yediler
sözün özü, ne tek başına histem ne tek başına sistem..histem sayesinde 65000 in üzerind eşortlamaya başlayarak piramitle 59xxx lere kadar geldim
...bu süreçte sistem sayesinde erken kapatmadım kısaları..yani histem sistem işbirliği...şimdi karın bir kısmını geri veriyos..canı saolsun
![]()
BANGA mühim
e de hayde pala.. kısaları fullemek için bekliyorum.. gücün 60.950 ye mi yetti..![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri