Hareket büyük gelecek, marjlar büyüdü, acaba pelamdamı sıkıştı, futursuzlar hariç herkez aşağıda, bu durumda veri olmazsa dow,..............................................
Hareket büyük gelecek, marjlar büyüdü, acaba pelamdamı sıkıştı, futursuzlar hariç herkez aşağıda, bu durumda veri olmazsa dow,..............................................
Yapmadığımızı da kim söyledi? Köşe olmadığımızı da kim söyledi?Tam tırtıkçı piyasası bu hafta. Düşünce alıyorum, 150 puan götürüp bırakıyorum, çıkınca satıyorum, 150 puan götürüp bırakıyorum. Ekim zararımı çıkardım bile.
I love you Pala....
(Hep kazmalıklarımı yazıyorum burada, bi kere de başarılarımı yazayım no'olur hava atıyo demeyin....)
kademeler boşaldı bir anda..
hareket yaklaşıyor galiba ?
inşaat izinlerinin ta**
BANGA mühim
işsizlik taleplerinin de ta**
BANGA mühim
Kanala gelki görem, elin uzat gül verem......
zor seviyelerdeyiz..
60325 üstünde yaklaşık 1000 puanlık bir yukarı potansiyel daha oluşabilir..
59700 altına dönüş son durumu bozar ve stop gerektirir bence..
![]()
Toplantılar sonrası...
Tüm ziestemler, değişik zamanlarda ala dönmüş. SW Flat.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Bu sistemlerden biri, düşüşteki tüm karın %80'inin sıfırlayacak şekilde de zarar yazmış.
Ne ala ne ala. Muck pala.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Faiz kararları öncesinde İki olasılık vardı, ya usd, ya gold, ikiside yükseldi, gold dediler,
Son durumda faizler sabit olduğuna göre, diğer değişkenler müteharrik, bu durumda borsa yukarı, altın yukarı, emtia yukarı, petrol yukarı, parite yukarı, usd aşağı, isyana devam(yer,yer), asiler kuvvetlendi ama meme vermediler, yayın iki saat sürdü, canlıydı.................çatışmalar artarak devam edecek..........................................
60 400 geçilirse fren tutmaz, 61300 olur, panik olur, can yanar, koşuşturma biter,....
indikler adam olur, akşam tekrar bkıldığında graflar anlamlı olur,..............................
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri