Doları ve DXY yi fena göçerttiler, 800 den long oldum, bir yirmi dak daha sabır benim için süper olacaktı......
Doları ve DXY yi fena göçerttiler, 800 den long oldum, bir yirmi dak daha sabır benim için süper olacaktı......
apsd yi nasıl yorumluyorsunuz ?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Tekrar kanal dışı bu gün yatayda yukarı gibi bir şey, ağa çok iyi oynuyor, eski günlere döndü sanki, kısaları uyuşturuyor, uzunlarıda, reflex leri yok ediyor,
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
haydi küskücanlar saldırım beahhhhh..kükücanlar damlaya damlaya küskübar olur
BANGA mühim
59600 iyi çalışıyor..
bu gidişle yine yukarı tepecek gibi..
düşüşe inanç azalıyor ortamda...indikler kararsız..sistemler alda ama 200 puan aşağıda yön değiştirirler... pala fena bir şaplak hazırlıyor ama du bakalım kime...
BANGA mühim
ili gündür Kaptan Swing trade yapsak köşeydik **..eskiden GAP lia çılışlarda parayı cebe kor beklerdim fırsat için....ama şelale hanımın tanelerini bekleyeceğiz diye bir süür potans kar alamadık **
BANGA mühim
slm millet...larossian hoca nerde bilen var mı
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri