vay canına patronlar...aralık vade şortlar şahane de..şu eurusd yi yazıyorum aylardır, 1.50 olunca vereceğim şortu diye..az sonra az sonra deyu deyu kaçtı gitti elimizden...üwwwwwwwww
vay canına patronlar...aralık vade şortlar şahane de..şu eurusd yi yazıyorum aylardır, 1.50 olunca vereceğim şortu diye..az sonra az sonra deyu deyu kaçtı gitti elimizden...üwwwwwwwww
BANGA mühim
dedukten sonra geldı ama o dalga enortonumde aga bugun topluma bıraktı olayı yok ole alısılmıs gıbı aga sırtlasın mıllet de yanında gelsın yapmadı.. bıraktı bugun takılın bakın ne cıkacak ortaya der gıbı
) nıtekım toplum hareketını de tam kurallar cercevesınde EW ile gosterdı.. 65225 shortlarla devam aralık vadede.. kazanacagımız yada kaybedecegımız bısey yok.. cumada gap yersek yıyelım tutup da 65000 yapmaz herhalde acılıstan
yaparsada 225 poıntsle kapatırız pozısyonu sımdılık idaree eder bu kar..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Saygıdeğer Arkadaşlar,
5 ler bitti ve artık orta vade düşüştemiyiz?
http://www.voborsa.com/forum/vobjektif-seans-odasi-t5253.html?p=156917
Yukarıdaki Boğalara çelme zamanı mı?... başlıklı linkte öyle bakmışız. Fakat aşağıdaki şekilde de görmek mümkün.(Sırasıyla XU100, Euro/Usd, Dollar Index)
![]()
![]()
Bir süre (?) kişisel(sağlık) nedenlerden dolayı piyasayı yakından izlememe kararı almış (ikna edilmiş) olmamdan ötürü ayrıntılarla ilgilenmeyeceğim(Belki bu arada sistem oluşturmayı öğrenme ile alakadar olmaya fırsat ta bulurum!..).
Bol şanslar hepimize...
arkadaşlar metastock formatınıdaki imkb100 günlük grafiğini nasıl "csv" formatına ÇEVİRİRİM
lö dramatizasyon döla daksazyon
BANGA mühim
yarım gün için piyasayı izlemeye değmez dedik.. bu ne hal, dağılmış ortalık...
allahtan eur/usd leri kapatmamışım.. yoksa çok üzülürdüm bugün piyasayı izlemediğime..![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri