Sayfa 9905/13018 İlkİlk ... 890594059805985598959903990499059906990799159955100051040510905 ... SonSon
156216 sonuçtan 118.849 ile 118.860 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür
    5.355 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı sovalye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    son gelen satışlar benimdi
    ve sovalye fonu jübilesini yapar
    son maliyet 59.550 idi üzerine ortalama 5000 puan karla flatım.
    beklesem en az 5000 puan daha kar yapabilirdim aşağı yada yukarı farketmez en az 5000 daha var bence ama artık tatile ihtiyacım var. bu hareketler trendci bezdirme ama olsun uğraşamam şimdi bunlarla. bu yıl inanılmaz derecede verimli geçti zaten

bu arada larossian abi başın sağolsun...
    Abi sen de PY olarak bir açıklama gönder borsaya... Şu kadar satış tarafımdan yapılmıştır, tatile çıkıyorum korkmayın diye...
    Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.

Voltaire

2. The Following 5 Users Say Thank You to enorton For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür
    5.163 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı clark Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayı piyasası hayırlı olsun
    ayu piyasasının açılış kurdelesini kesmek için seni bekliyorduk clark..

hoşgeldin, özlettin kendini..

4. The Following 4 Users Say Thank You to jerfin For This Useful Post:

Yer
    deepblue
    Teşekkür Teşekkür 
    30.011
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.759
    Toplam Teşekkür
    2.717 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı enorton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun...

Ekran başındaysan stop girmeye gerek yok bence...
    Enorton kardeşim TEŞEKKÜR ederim. Ekranın başında da olsam stop yazarım ama takip ederim prensip gereği. Neyse olan oldu yitirdiğim zamana ve emeğe yanıyorum ve dj gördükçe bi o kadar da kalaylıyorum TTNET'in ben ta a.................
    en azından sen yarın için 6. ters hareketi görmeyeceksin umarım geçen haftadan kaybettiklerini ay bitmeden alırsın kardeş.

6. The Following 3 Users Say Thank You to ordi For This Useful Post:

Yer
    teprik ederim
    Teşekkür Teşekkür 
    66.763
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    55.837
    Toplam Teşekkür
    13.699 Yazısı Teşekkür aldı

uzunlar patladı .. geceyede uzun kaldım .. yarın vob artı açmazsa .. .. vobu bırakıyorum artık ... ağır geldi vob ... yatıırm fonu devlet tahviline falan geçerim .... moral sıfır ....

dow 11.000 kapanırsa ... yarında vob tavandan açılırsa .... o zaman moralim düzelir ... artık palaya kalmış .. beni sahalarda görmek istiyorsa şartlarım bunlar ... yoksa ben oynamayacam artık *q ...
    2013,00

8. The Following 8 Users Say Thank You to selçuklu For This Useful Post:

Yer
    teprik ederim
    Teşekkür Teşekkür 
    66.763
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    55.837
    Toplam Teşekkür
    13.699 Yazısı Teşekkür aldı

ayrıca fraktalında küskününde baskınında projeksyonunda .......**** ..
    2013,00

10. The Following 4 Users Say Thank You to selçuklu For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.591
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.338
    Toplam Teşekkür
    2.832 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı selçuklu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uzunlar patladı .. geceyede uzun kaldım .. yarın vob artı açmazsa .. .. vobu bırakıyorum artık ... ağır geldi vob ... yatıırm fonu devlet tahviline falan geçerim .... moral sıfır ....

dow 11.000 kapanırsa ... yarında vob tavandan açılırsa .... o zaman moralim düzelir ... artık palaya kalmış .. beni sahalarda görmek istiyorsa şartlarım bunlar ... yoksa ben oynamayacam artık *q ...
    gecenin en karanlık zamanı güneş doğmadan önceki zamanmışşbende direkten döndüm patron..iyiki dönmüşüm..klimalar çıktı..franki mutfak bakıyorum..

12. The Following 2 Users Say Thank You to QUEEN For This Useful Post:

Yer
    YeReleRden
    Teşekkür Teşekkür 
    11.723
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    17.107
    Toplam Teşekkür
    4.538 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı fXci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kapanışı bilmemem emme jerpfin 65100 den longları kapatıp sındıkı gelmesınde 65100 ılk etap cortlarımı aldım stopum yakın emme 2. etap yerım var stoptan once cort ucun..

emme bana ılk etap cortlarda yeter gayrı .... hedefim eger olursa 64500 yeresi

Cortlarım duruyor gayri dışarı cıktıydım istopumu koyup
    Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin

14. The Following 3 Users Say Thank You to fXci For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür

Alıntı ordi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Enorton kardeşim TEŞEKKÜR ederim. Ekranın başında da olsam stop yazarım ama takip ederim prensip gereği. Neyse olan oldu yitirdiğim zamana ve emeğe yanıyorum ve dj gördükçe bi o kadar da kalaylıyorum TTNET'in ben ta a.................
    en azından sen yarın için 6. ters hareketi görmeyeceksin umarım geçen haftadan kaybettiklerini ay bitmeden alırsın kardeş.
    Bu sabah doğru yöndeydik çok şükür ama ilginçtir 1 hafta içinde 3 kere son barda sinyal verdi sistem.. Sıkışmanın sonucu olsa gerek...

Voltaire

16. The Following 3 Users Say Thank You to enorton For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür

Haberturk te domuz gribi aşısı tartışılıyor...

Voltaire

18. The Following User Says Thank You to enorton For This Useful Post:

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı ordi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    SUPERONLINE FIBER INTERNETLI SUPER PAKET KAMPANYASINI BASLATTI KURULUSTAN KONUYA ILISKIN OLARAK YAPILAN BASIN ACIKLAMASI ASAGIDA YER ALIYOR: FIBER INTERNETIN TURKIYE'DEKI ONCUSU YENILIKCI TELEKOM OPERATORU SUPERONLINE, TURKIYE'DE ILK DEFA FIBER INTERNET, SABIT TELEFON VE VIDEO HIZMETLERINI BIR ARADA VE TEK FATURADA SUNARAK BUYUK AVANTAJLAR SAGLAYAN "SUPER PAKET" KAMPANYASINI BASLATTI.SUPERONLINE SUPER PAKET KULLANANLAR, 100 MBPS'E VARAN HIZLARDA "FIBER INTERNET", SABIT UCRET ODEMEDEN EKONOMIK TELEFON HIZMETI "SUPERNUMARA" VE INTERNETTEN DILEDIKLERI FILMI VE CANLI LIG TV IZLEME HIZMETI SUPERPLAY'E AYDA 29 TL'DEN BASLAYAN FIYATLARLA SAHIP OLABILECEKLER. KAMPANYA 31 ARALIK 2009'A KADAR DEVAM EDECEK.SUPER PAKET'TE "FIBER INTERNET" BASLANGIC HIZI 10 MBPS, EN YUKSEK HIZ 100 MBPSSUPERONLINE FIBER INTERNET'TE HIZ, 10 MBPS'TEN BASLAYIP, TURKIYE'DE SADECE SUPERONLINE TARAFINDAN SUNULAN HIZ OLAN 100 MBPS'E KADAR ULASIYOR. TELEFON HATTINA IHTIYAC DUYULMAYAN VE SABIT UCRET ODENMEYEN "SUPERONLINE FIBER INTERNET" ICIN MODEM, KURULUM VE AKTIVASYONU DA SUPERONLINE TEMIN EDIYOR. "SUPERNUMARA" ILE SABIT TELEFON HIZMETLERINDE KONUSTUGUN KADAR ODEME DONEMI BASLIYORSUPERONLINE TARAFINDAN TAHSIS EDILEN "SUPERNUMARA" ILE SEHIR ICI, SEHIRLERARASI, ULUSLARARASI VE GSM GORUSMELERI, MEVCUT TELEFON CIHAZI UZERINDEN HERHANGI BIR SABIT UCRETI ODENMEDEN %50'YE VARAN INDIRIMLERLE GERCEKLESIYOR. TUM SUPERONLINE'LILARLA 2009 SONUNA KADAR SINIRSIZ VE UCRETSIZ KONUSMA IMKANI SUNAN UYGULAMADA, YINE 2009 SONUNA KADAR HER AY 100 DAKIKA UCRETSIZ GORUSME DE HEDIYE EDILIYOR. "SUPERPLAY" ILE INTERNETTEN CANLI LIG TV VE FILM KEYFISUPER PAKET KAMPANYASI KAPSAMINDA "SUPERPLAY" ILE ABONELER, LIG TV'DEN FUTBOL MACLARINI INTERNETTE CANLI SEYREDEBILIYOR. "FIBER INTERNET" VE ADSL ABONELERI, DUNYANIN EN COK SEYREDILEN FILMLERINI DVD KALITESINDE IZLEYEBILIYOR. SUPER PAKET'TE ILK FILM DE IZLEYICILERE HEDIYE EDILIYOR. SUPERONLINE'IN "SUPERPAKET" KAMPANYASI SAYESINDE TUKETICILER UC SERVIS ICIN DE TEK FATURA HIZMETINDEN YARARLANIYOR, AYRI AYRI GELEN FATURALARIN YUKUYLE UGRASMIYOR. "SUPER PAKET"TEN YARARLANMAK ISTEYENLERIN 444 222 0'I ARAMALARI YA DA WWW.SUPERONLINE.NET ADRESINE BASVURMALARI YETERLI OLUYOR.-MATRIKS-ttnet ten bıkan arkadaşlar bu kampanyayı kaçırmayın derim
    Alıntı fXci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Böyle şeylere bir hışımla atlamamak lazım çünküm sonra daha uygun olarak ttnet fiyatları düşürecek emme hızlar iyiymiş hakkatten
    Valla atlasanız da olur Limitsiz 10MBpsyi 49TLye veriyor.
    Telekomda 1MBps bu fiyata. Hatta 8 Mbpsye kadar diyor ama 15GB dpwnloadı aşınca yarım MBpsye iniyor.
    http://www.superonline.net/bireysel/...er-double.aspx
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

20. The Following 3 Users Say Thank You to VOBiX For This Useful Post:

Yer
    deepblue
    Teşekkür Teşekkür 
    30.011
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.759
    Toplam Teşekkür
    2.717 Yazısı Teşekkür aldı

sen bu işin pirisin nereye üstad, sen ne devranlardan dönmüşsündür bugüne kadar bu da geçer kardeş sıkma canını desem de sıkılır insan mengene arasında kalmış gibi bilirim hem de çok çok iyi bilirim

22. The Following User Says Thank You to ordi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür
    5.163 Yazısı Teşekkür aldı

sıkma canını be patron.. dow bu döner artı kapatır belli mi olur.. hem eksi makas var, yarın çok eksi açılmaz, hatta artı bile açabilir..

24. The Following 3 Users Say Thank You to jerfin For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)