Enorton kardeşim TEŞEKKÜR ederim. Ekranın başında da olsam stop yazarım ama takip ederim prensip gereği. Neyse olan oldu yitirdiğim zamana ve emeğe yanıyorum ve dj gördükçe bi o kadar da kalaylıyorum TTNET'in ben ta a.................
en azından sen yarın için 6. ters hareketi görmeyeceksin umarım geçen haftadan kaybettiklerini ay bitmeden alırsın kardeş.
uzunlar patladı .. geceyede uzun kaldım .. yarın vob artı açmazsa .. .. vobu bırakıyorum artık ... ağır geldi vob ... yatıırm fonu devlet tahviline falan geçerim .... moral sıfır ....
dow 11.000 kapanırsa ... yarında vob tavandan açılırsa .... o zaman moralim düzelir ... artık palaya kalmış .. beni sahalarda görmek istiyorsa şartlarım bunlar ... yoksa ben oynamayacam artık *q ...![]()
2013,00
ayrıca fraktalında küskününde baskınında projeksyonunda .......**** ..![]()
2013,00
Haberturk te domuz gribi aşısı tartışılıyor...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Valla atlasanız da olur Limitsiz 10MBpsyi 49TLye veriyor.
Telekomda 1MBps bu fiyata. Hatta 8 Mbpsye kadar diyor ama 15GB dpwnloadı aşınca yarım MBpsye iniyor.
http://www.superonline.net/bireysel/...er-double.aspx
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri