graflara baktım ..düşüş için bişeyler eksik .tepe sivri olacak bence .. dikkat edelim batmasın .. hehheeh![]()
2013,00
Katılıyorum patron. Ha düştü ha düşecek diye beklediğimiz için her düşüşü büyük şelale başlangıcı olarak görür olduk.
Halbuki olay basit. Herkes açsın günlük grafiği, basit bir 20 SMA çizdirsin. Bu çizgi Mart'ın sonunda kafasını yukarı çevirdi. Daha düşmeyi bırakalım bir kez yataya bile geçmedi.
Acele etmeye gerek yok. Hem düşecek de no'olacak? İlla short'dan para kazanacağız da ne olacak? Long'dan gelen para mundar mı?
Bu hafta yine short'larda çok çarpıldım. Düşüş beklentisinde olduğum için Çarşamba öğleden sonra gelen ralli'yi de mal gibi flat seyrettim. Artık düşüş müşüş yok kardeşim. Günlükte 20 SMA kafayı çevirmedikçe long'cuyum.
Tepe avlayacam diye salak saçma trade'lerimle ağayı gülmekten kırdım geçirdim. Herif beni Eylül'den beri soyduğu kadar hiç soymamıştı, bu işe ilk başladığım zamanlarda bile. Artık düşüş müşüş beklemiyorum. Bence bu endeks 200.000'e gider. Ben de azılı long'cuyum artık. Bu böyle biline...![]()
A.DOĞAN DYHOL hisselerinin tamamını veya bir bölümünü satmak için çalışmalara başlamış.uyanık adam baktıki mal varlığı elden gidecek.medyadan çekilerek eldeki paracıkları sağlama almak istiyor muhtemelen.
hatta şöyle birşey bile yaşanmış olabilir aracılarla en yukarıdakine haber göndermiştir abi etme eyleme ben çekileyim bu işlerden sesimi soluğumu çıkartmayayım emme malımı mülkümü elimden almayın gibilerinden.
belkide en yukarıdakida OK demiştir.bknz ÇALIK grubuna...yarın öbürgün DYHOL de böyle birilerinin akrabası,yakını dostu olan birine satılır belki kimbilir...
A.D. da bugüne kadar elde ettiği serveti korumuş olur bu şekilde.yoksa bununda sonu UZAN lar gibi olacak.
acaba böyle mi düşündü aydın emmi?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
bi çalışma yaptım...23 kasım..74300 rakamına ulaştım..sadece fal diye bakıyorum..meraktan..dikkate almayın..olurda tutarsa azcık hava atarım..ona göre..
dow da saatlik 20 ekimden beri sat da..hemde 3 lü tepe var(saatlik)..hemde 10.000 altı kapanış var...hemde vob sistem sat da....
mesela 24-31 agustosa benziyor...
şelale olsun..bin tane çicek açsın..
Ankarada okullar 7 gün tatil..domuz gribinden...
Dün itibari ile 958 kişiye bulaşmış domuz gribi...
http://www.saglik.gov.tr/TR/Genel/Be...239D8509A1CEE4
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
ölen 29 yaşında genç erkek..hastenede ki personel..adam 4 gün önce zature teşhisi konuluyor..dün yoğun bakıma alınıyor..ve ölüyor...
o hastaneye evim 500 metre uzakta..
dünde hasta ziyaretine gittim..ama hiçbir önlem yoktu..taki gece saat 20;00 ye kadar...
dehşet bulaşıcı hastalık...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri