istirahate çekilmiş görüntüsü var piyasanın..
sistemler tüm periyotlarda alda halen.
umarım haftanın son saatine güç topluyordur piyasa
bu longlarda badem olursa pite girecem![]()
istirahate çekilmiş görüntüsü var piyasanın..
sistemler tüm periyotlarda alda halen.
umarım haftanın son saatine güç topluyordur piyasa
bu longlarda badem olursa pite girecem![]()
asttin patron bana acilen 5000 point lazım ...
2013,00
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
yok yok bu şortun riski yok..misal 10 dene kısa açtın...vob düştü..kazandın.. yok vob çıktı mevcuttan katybettin ama bu sefer jani den gelecek 10 kontrat var..maliyetsiz hedge olayı yani..bu pozisyonun iki riski var, yarışmada 1 inci olamayabilirsiz, veya olursun ama jani sözünü tutmaz.. bu riskide şöyle satarsın...1 inci olmama riskini şöyle bertaraf edersin; ilk üçe gireceklerle ödülü paylaşma opsiyonu açarsın. bunun maliyeti yok..sonuçta janiyi ortak yemiş olursunuz....jani nin sözünü tutmama riskini ise legal yollardan kimseye satamazsınız
opsiyon a uygun bir şey değil bu.. anc a mafyaya verrisiniz 5/5 bölüşürsünüz...
yani çark çark Jani nin 10 kontratı üzerine dönüyor, o olmazsa herşey hikaye olur..
Enteresan; aynı işci sınıfı gibi![]()
BANGA mühim
70000 olursa iyi olur benim için . .heeheh ralli ..
şövalye patron bi destek at şu endeksede 70000 üstüne çıkalım ...
2013,00
data falanmı geldi ?
65850 yeresi kabak gıbın duruyor yukarda sıncikoraya gıderse ayaklarına sıkarım PELA nın
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
hocam 70000 için benim shortlamam lazım yoksa hayatta gitmez.. ne zman sortlasam 1000 poınts fırlıyo bu zımbırtı.. yaf bi insan 54000 den beri shortlarmı piyasadahuahauh buna ragmen + dayım bu da acemi şansı olsa gerek
)
şimdi en son shortları 65225 ve 65475 acıp zararla kapattık haliyle.. sımdı aga kararsız gene benı cekmeye calısıyo .. yok ama benı cagıran sese gıtmesem ıyı olur![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri