Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Ben tersini yapıyorum. Giriyorum, 150 puan kara geçince kapatma için piyasa emri veriyorum. 175 veya 125 puanla çıkıyorum. Girer girmez tersime hareket ederse de 50 puandan fazla zarara izin vermiyorum, anında çıkıyorum. Komisyonum böyle bir oyun tarzına izin veriyor ama uzun vadede hem çok yorucu oluyor, hem de gün sonunda doğru dürüst bir kar kalmıyor. Adam gibi bir trend başlasın da normale döneriz artık...
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
eğer bu ana para garantili fonlar bu şekilde düşünüyorsa paranın gözüne yine bankalar vuracak demektir.sanada paranı çekeceğin zaman 3 ün 1 ini verirler kalan 2 onlara.
düşünsenize şimdi benim 1 trilyonum var götürdüm bu tip ana para garantili bir fona yatırdım.adamlar o 1 trilyonla envai çeşit piyasada SHORT-LONG yapsa paranın gözüne vursa bu 1 trilyon kaç para olur?
bu zamanda kim kime ana parasını garanti gösterip borsada kazanç vaadeder?
sıfır risk diyorlar resmen.neye güveniyorlar acaba? ya da bu şekilde toplanacak trilyonları nasıl ve hangi piyasada kimbilir kaç katına çıkarıp bilonçoya kar yazacaklar.
vay be...bi banka kuramadık anasını satayım.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Çok Uzman
hocam bende oyle yapıyodum ama sımdı ne ara pozısyon alsam tersıme gelıyo pıyasa kapatıyorum eskı halıne donuyo bekledıgım tarafa donuyo.. bı o taraf bı bu taraf bunaldım)
o yuzden dun de son anda agayla ınatlasmama bu sebep oldu.. assa yukarı assa yukarı ehh ne la bu artema olsa bozulurdu sımdıye..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
İki ayrı link kopi paste..İkisiylede ideolojik bağım yoktur..Ali BULAÇ temiz adamdır..Diğer yazıda yazanlar doğru ise....way beee..derim..
http://www.zaman.com.tr/yazar.do?yaz...rallere-9-soru
http://www.fikrimyok.com/iste-Mit-ve...69-t57683.html
BANGA mühim
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri