bız de ıste agayla sıdık yarıstırmaya calısıyoz ama yangın muslugu gıbı bırakıyo bıraktımı devırıp atıyo bı kenara.. yaf bugun nasıl bı pskolojı olduysa yukseldıkce shortladım yapmayacagım seylerı ustuste yaptım aga carpınca felegımı sasırdım herhalde.. bakalım yarın bı ıhtımal aga bugun olusan longculara kafayı takar yada bızım derımızı yuzer![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Madem APSD denilen zımbırtıya bakıyorsunuz
-vade sonuna iki hafta kaldığını
-vade sonalrında bu eksilerin normal olduğunu
-bu gibi dönjemlerde en yakın iki vadeye bakılması gerektiğini
de ben hatırlatayım bir kez daha.
Ekim APSD -5723
Aralık APSD 5615
NEt APSD -108
Yani görüldüğü üzere APSDde öyle ahım şahım bir azalış yok APSD nötr kalmış fiyat hareketine.
Bu hareketin yaklaşık 3000 kontratı EFGnin ekim vadedeki uzunalrını Arlaık vadeye kaydırmasından kaynaklanmış. anlaşılan EFG daha doyamamaış uzunalra. Yıl sonu rallisine hazırlanıyor.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
fdjı yamuldu yaf one oyle..![]()
"Analyst Dick Bove said earnings were boosted by hedging gains rather than improving business trends"
Şirketlerin karları yalan demiş amca.. İşletme karlılığı yok, hedging ile işi götürüyorlar demiş...Bu cümle çarpmış Dowu..
Sisteme Uy..!
yarın ne olacak bakalım ne zaman ümitlensem fdow ve asya çoğunlukla varsayımlarımı çürütmüştür ama bugün saat 16.25-17.35 arasında vob tam anlamıyla çoştu ve gerekçesini anlamaya çalışırken yaklaşık 900 puan yukarı gitti ve 65.000 den sonraki işlemlere 1 dk periyotta baktım tamamına yakını KIRMIZI veya barların içi boştu. Belki yine yanılıyorumdur.
benım dayanabılecegım nokta bellı .. aga 70000 der bende eyvallah der cekılırım ..
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri