pamık sistem satmak ayıpmı gıı..bak astiye sistem satıyo..olmadı tablet satıyo..becerebiliyosan neden olmasın..abd de bu acayip bi sektör..yalansız olsa daha iyi...
pamık sistem satmak ayıpmı gıı..bak astiye sistem satıyo..olmadı tablet satıyo..becerebiliyosan neden olmasın..abd de bu acayip bi sektör..yalansız olsa daha iyi...
İyi yada kötü birşey yoktur, sadece düşünce onu öyle yapar....
ayıp değil bence.adam emek veriyor kafa patlatıyor (hile hurda yoksa tabii) elbetteki satar, karşılığınıda maddi olarak ister.5 te ister 10 da.hatta doymak bilmiyorsa VOBIX gibi 3 milyon dolarda ister.veya eşe dosta beleş dağıtır (asti burada sana refer ettim
)
ama benim dediğim şuydu bahsettiğim siteylen ilgim alakam yok burada reklam,pazarlama yapıyor durumuna düşmeyim.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
matrix eski hali için ne kadar ilave istiyo bilen varmı?yarın arıycam ben..bu ne böyle..
bu aralar kitap okumak isteyene
"Garp cephesinde yeni birşey yok" kitabını öneririm.
güzel kitap...
bu arada söylemeden edemeyeceğim.
pkk nın ilk kurucu konseyindeki 10 kişinin 6 sı türk, kürt değil
neyse iyi geceler...
yaw arkadaşlar ben sistem falan satmadım yaw...lüfersizliğin başıma tak ettiği esnada lüfer artı balığa sistem verilir dedimboyama olanı..
ama satış yok...
KUIN sana tablet pc satalımgı..gidip laptoplara 800*900 dolar verceğine çocuklar için tamamen dokunmatik, süper pc yani..mtx çalışırsa üzerinde sende kullanırsın yok çalışmazsa çocuklar parçalar...ucuza gelir yani laptopun parçalanmasına görevalla ben sponsorum satıcısı değilim..ama şok fiyat olacakmış...
Nuri alço tableti kullanmak bana ters..Allah o dereceye düşürmesin...
Ha tablet satışı diyosanız, ecstasy falan var güçlü marka..ona rakip yaratmak zorayrıca işim olmaz..pambık satsın onu..bakasana 25000 lik sistemi satın alacakmış, para lazım ona...kırlaşmış vahşi
![]()
BANGA mühim
spx fut 4828..gösteriyo matrixde..sapıttı heptenn....bide gerçekmiş hehe..gapi hesaplayamıyorum..borçlu çıkarız.. yarına.. olmaz değil..ayy..allah korusun..
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri