sistem aynı fiyattan sata döndü..650 şort
sistem aynı fiyattan sata döndü..650 şort
BANGA mühim
[quote=unlimitted;157518]düşünmeyen, üretmeyen toplumlar, başka ?
başkent'in ne olduğu, ne anlama geldiği konusundaki kıt zihniyete deseniz ki, Avustralyanın başkenti neresidir? size der ki, "Sydney". sorsanız, Kanada'nınki neresi? der ki, "Toronto".
teknik ayrıntıları bilmeyip genel kültür düzeyinde ki her yurttaş yukarıdaki doğru cevapları biliyorsa bence çok çok iyi düzeydiyizdir derim ama bu sadece bi umut![]()
Ha sorry, son mesajını görmek ben. Sen var dönmek, fıldır fıldır. Short-long-short.
Bu arada Nefes filmine hafta sonu gittim ve bayağıda bir ağladım. (Evet erkek ağlar.)
Herkese tavsiye ederim. Özellikle açılımlara pek sempati ile bakmayanlara.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Showda ihjtiyacım var diye bir program varmış. 1 milyon TL veriyorlar.
"EFG aktif alırken aktiften shortlayıp EFGyi şaşırtmak için ihtiyacım var" desem yerler mi![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
heç bu kadar adrenalini bol gün görmemiştim...piyasanın her yerinden adrenalin fışkırıyor![]()
- - - -
agalar bugun bos bıraktılar ortalıgı para sayıyyolar herhhalde cuma sılkelemede topladıkları..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri