Amerikan borsları güniçi zirveden kapanmış. Futurelar da artıda gidiyor.
Amerikan borsları güniçi zirveden kapanmış. Futurelar da artıda gidiyor.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
sanki TRT de Ayu lu film koyucak başka zaman bulamadı zırhlı falan tam kutup ayusu bunlar ayı değil ayucuk
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
sincik bu ayu milleti kaknem bi millettir....
ayu....yavastir....etlidir,yaglidir....birazda ayidir yani.....
ceddimiz ayulari sevmemistir....onlari roman milletine emanet etmistir....onlarda burunlarina halka takip oynatmistir....
EMME.....
ayu vardir....ayi gibidir....ayi vardir sabirlidir....kis uykusuna ayular yatar....dusun...koskoca heyvan butun kisi usenmeden uyur....
YANI...
AYU....asil heyvandir....boga mutlaka kesilir...eti yenir....boganin hayati mutlaka mezbahada biter....ayu akilli olur.....
biz ayular...kiyak usaklariz....YARIN BIZIMDIR....
Şöyle bir 5 dklık sistemimiz olmadı ki **
bu furusmaya basladim...65 300 de short oldum...hedefim 63 300....yani 2000 puan...
sebeb net....
adam 60 000 den 65 000 e geldi....soluk alacak....o soluk alirken....bizde ayuluk mangirini alacagiz....RACON BU....BUNA ELI MAHKUM....
Bir de bu var 6000YTL+KDV imiş.
Benim değildir. Ben satmıyorum. Satanla ilişkim yoktur.
![]()
geceye hem 5 hem 20 dk lık periyot satışta girdi ama dow toparlanıp + kapamış..
yapacak bişey yok,sabah yine bi 400-500 gab var yukarıya doğru..
sabah ola hayrola,iyi geceler !
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Bunlar hileli grafikler. Sat oklari dusus cubuklarinin altinda, Al oklari da cikis cubuklarinin ustunde olmali. Tam tersi oysa ki. Sinyal cok daha once gelmis gibi gorunuyor. Bunu bir cok sistemin ekran goruntusunde goruyorum. Tamam sistem yine karli oluyor ama grafiklerde gorundugu kadar degil.
Günaydın,
16 Ekim Cuma "Yurtdışı" Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi
EUR Dış Ticaret Dengesi (Ağu) 12:00 €2,5Mlyr €12,6Mlyr Düşük
EUR Cari İşlemler Dengesi (Ağu) 12:00 €3334Mlyn Düşük
USD Toplam Net Sermaye Girişi (Ağu) 16:00 -$97,5Mlyr Orta
USD Sanayi Üretimi (Eyl) 16:15 %0,1 %0,8 Yüksek
USD Kapasite Kullanımı (Eyl) 16:15 %69,7 %69,6 Yüksek
USD Michigan Üniversitesi Güven Endeksi (Eki) 16:55 73,5 73,5 Yüksek
USD Fed-Fisher'in Globalleşme Hakkında Konuşması 17:10 Düşük
Bazı Bilançolar
Bank of America Corporation (BAC) -0.07$ (Açılış Öncesi)
General Electric (GE) 0.2$ (Açılış Öncesi)
Mattel (MAT) 0.63$ (Açılış Öncesi)
IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future
IMKB:9962
VOB: 9941
NOT: VOBÇİ'lere uzun seanslar...
Bol Kazançlar..
En az 3 HİSSE...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri