opsiyonun dolmasına 4 hafta kaldı..üwww.acil 5000 puan yapmam lazım
http://www.dailymotion.com/relevance...d-stereo_music
marasal...
bu beynindeki uflenmis bilgilere bagli....
o yillarda iki onemli bilgi ufleniyordu beyinlere...
biri islamcilik...oburu osmanlilik fikri idi...turkluk henuz yoktu...
islamcilikla osmanli devleti ayakta kalir diyen...ULUHAKAN ABDULHAMITHAN di.....osmanlilik fikri ile osmanli devleti ayakta kalir diyenlerde...jon turkler veya genc osmanlilardi...bunnar sonradan ittihat ve terakkiyi kurdular...
her iki fikirde....cok fenaydi...biriyle tum rumeliyii....oburuylede tum arabistani kaybettik...
kala kala...turklerle kurtler kaldik....
simdide yeni fikirler var....UFURDUKCE UFURUYORLAR....
UFURULEN HER BILGININ ARDINDAN YENI DEVLETLER DOGUYOR...
65.450 hayırlı uğurlu olsun, cümleten geçmiş olsun..(aha da yazdım ve ilk defa yazıyorum ahali ona göre..
![]()
tüh dow gene 10000 olmuş..ayuları kızdırıyım biraz..
Ne o Jani, Neo-Osmanlıcı gördüm senişimdi girmeyelim akşam akşam bu mevzulara...rakı bana sendeki gibi doping değil uyuşturucu etkisi yapıyo
Amma, şu konuda katılıyorum. üFürülen fikirlere karşı dikkatli olmak lazım..demek onları Osmanlıcılar ve Türkcüler yüzünden gaybettik he...
....
Misal, daha iki yıl önce G.Doğu yu ayrı devlet olarak gösteren haritaları pompalayan düşünce kuruluşları, şimdi batı trakya, k.ırak, azerbaycen ve hatta güney rusyayı ve hatta polonyayı Türkiyeye bağlı gösteren haritalar pompalıyorsa, yani üFFFFFlüyorsa..çok dikkat etmel lazım..İşin komiği genelde üfürülen fikir geri kalan her fikre üfürülen fikir der...
(Bundan bir kaç yıl önce Mr. Soros the Wampire Türkiyeye Hitaben: Sizin Ordunuzdan başka satacağınız bir şeyiniz yok"...Aman be jani..kestim burda..akşam akşam...![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
KUIN papucu yarım, Dow %2 düşsünde göbek atalım ..ceeee
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri