Az önce dışarı çıkmak zorunda olduğum için yazamadım ama ben de düşüncelerimi paylaşmak isterim;
kırmızıyla işaretlediğim seçeneklerin hiçbirini düşünmedim gerçekten ve bu sistemin mantığını doğru buldum ama bu haliyle kullanmak çok zor... Siz bu sistemi mart ayında paylaşmıştınız ve ben de doğal olarak geçmiş verilerine baktım... Mesela Ağustos 2008 totalde 6450 puan zararı var, Mayıs 2007 de yine 4200 puan zararı var, yine 2008 başında ocak şubat toplam 4000 puan zararı var aklıma gelenler bunlar... Bir çok zararda olduğu ay var ama en büyüklerinden bazıları bunlar... Tabi büyük karlar da var, mesela 2007 temmuzda 20000 puan ve 2008 temmuzda 10.000 puan gibi... Burada önemli olan diyelim biz sistemi takip etmeye 2008 temmuz sonu başlasaydık direk o ayı 6500 zararla kapatacaktık... Ben bunu göze alamadım açıkçası ve bu sistemin iyileştirilmesi gerektiğini, bu haliyle kullanılmasının çok riskli olduğunu düşündüm ama itiraf etmek gerekirse geçen sürede bir arpa boyu mesafe katedemedim...
Yoksa sizin ne kadar iyi niyetli olduğunuzu, bizlere verdiğiniz katkıyı bilmeyen yok... Bu konuda da size müteşekkiriz... Enazından ben böyle düşünüyorum...
Yer imleri