Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Gördüğüm kadarı ile benim gibi bu vobdan sıkılanlar artıyor.
Arkadaşlar bir teklifim var. Gelin hep beraber vobu bırakalım, Pala kendi kendine oynasın.
Bizde takılalım Laros'un , Yavuzhanın peşine kim 500 mlyr ister oynayalım veya bazı kanallarda evlenme programları var ona katılalım. Buluruz oyalanacak bi şeyler.![]()
uzun devam .. ağaya selam .
2013,00
pala dayı aşıksan vur saza şöförsen bas gaza .. heheeh![]()
2013,00
kibarca rica ettiğinde yardımcı olabilir misin dediğinde cvp verme gereği duymayanlarda var.
arkadaşın tekine metastock verdim aylar evvel.belki 6/7 ay oldu hatırlamıyorum belki biraz daha az belki biraz daha fazla.
sonra aylar sonra kendisinden sistem geliştirme konusunda bana yardımcı olmasını rica ettim.cvp verme gereği bile duymadı sağolsun.canı sağolsun dünyanın sonu değil.
aman yaaa boşverin sistemlide olsak sistemsizde hepimizin sonu kara toprak
emin olduğum tek şey hiç bu kadar tiksinmedimdi bu VOB tan...başka emin olduğum bişey yoktur![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
herkes yapamaz o işi.sadece MS kodlama dilini bilmekle sistem yazılmeyor.koşul,parametre,zart zurt...herkes yapamaz.
benim gördüğüm bu işi en iyi mühendisler yapıyor.tabii gıda mühendisleri deel
bende mühendis falan değilim.matematikçilerde yapıyor.ben matematikçide değilim.
- - - -
efkarlandım abi gidip bir cuvara içiym.içimi hüzün kapladı birden.
- - - -
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri