63675 kısa açtım ama rahat değilim stobum 63800 de hala buralarda geziniyor sanki yukarı için güç topluyor
63675 kısa açtım ama rahat değilim stobum 63800 de hala buralarda geziniyor sanki yukarı için güç topluyor
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
bariz niyeti bozmus bunlar.. dunku durum sadece biraz daha kazanalım diye yapılmış anlasılan.. adamların endexi yukseltmek ıcın parası bıttıkce haftada bi ellerinde bi miktar satıp ertesi gun geri yuklenıyolar.. çok çakal bu aga coookk...
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
istop oldum ve long oldum 64800 gayri
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
SHORT için sebep yok...6 aydır neredeyse hiç olmadıki zaten
özellikle geç dönen 60 dk lıkların dönmesi lazım.eyle buluttan nem kapan 60 lıklar değil.ağır poz çevirenler dönüş göstermeli.o zaman belki SHORT para eder...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
tüm vob ortakları yükleniyo bu işte bi bit yeniği var ama hayırlısı..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 konuk)
Yer imleri