ahanda bu sefer arkaya yaslanabilirim gibihadi hayırlısı
750 kısa akabinde şelale... selcuklu patron gibi 7 kere şelale şelale şelale şelale şelale şelale şelale
ahanda bu sefer arkaya yaslanabilirim gibihadi hayırlısı
750 kısa akabinde şelale... selcuklu patron gibi 7 kere şelale şelale şelale şelale şelale şelale şelale
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
hale cortum......... benım istopu öpüp öpüp indi aşavı.... hovercraft trading modelini taklit edeyor emme bugun o modelin günü değil ....ben annarım gayri...
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
future etkisi sadece açılış gab i olarak kaldı gözüküyor şimdilik..
65200 üstünde yeni yüksek yaparsak tempo artar.
şimdilik meşhur pozisyon ayarlamaları yapılıyor galiba ?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Asti al sana indikatör
9-11-20-34-35-43
4-22-24-29-38-41
2-15-18-25-26-43
14-26-28-36-40-42
1-11-16-21-30-49
2-4-13-39-48-43
14-18-30-40-45-49
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
bu son 64775 testi .... burdan aşavı koptu koptu .......kopamadı 64775 yukarı gecılmeli ....
uyarıyorum ve mutluyum![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri