Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
graflara bakınca dow nasıl kapatırsa kapatsın fdow sabaha nalları nikecek gibi duruyor..![]()
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
asti.. sistem veriyosan..voba dönerim geri..heheh...
ya KUIN git işine..boyun benden uzun 1cm ..hem de 1.75..istanbulu terk etme hayalimi benden önce gerçekleştirdinyok sağa sistem mistem..pisguin...aa bak yazar ismi gibi oldu.. Ursula Pisguin kibi...üwww..bende egeye yerleşmek istiyorum üwwwwwwwwwwww..
senin şu avatarda acaip yoruyo beni ama...yok yok dursun...zzzzzzzzzzzz
Yat uyu Asti..düşmez djı üwwww...Selçukluyla ben short olmadan düşmez üwwwww
usuz kalma...Palayı görme rüyanda üwwww...
![]()
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
ya aylardan sonra spota baktımda ne güzel cilloplaşmış hisseler var ha..ama şimdi buraya yazsak suç olur dimi..yazmayalım o zaman..TOKOBA sen bilirsin![]()
Equis forumlarında çözümünü buldum ;
1.Equis\Metastock klasörünü açın
2.ST_Data.mdb dosyasının adını ST_Data1.mdb olarak değiştirin
3.JETCOMP.exe uygulamasını çalıştırın
4.“Database to Compact From (Source)” bölümünde Ellipse tuşuna basın ve Equis\MetaStock klasörünü seçin
5.ST_Data1.mdb dosyasını seçin
6.“Database to Compact Into (Destination)” kısmından Ellipse tuşuna basın ve Equis\MetaStock klasörünü seçin
7.ST_Data1.mdb dosyasını seçin
8.Destination field kısmından ST_Data1.mdb dosyasının adını ST_Data.mdb olarak değiştirin
9.Compact tuşuna basın (Diğer bütün seçenekler sol tarafta default ayarlarlı olmalı)
10.İşlem tamamlandığında exit diyip çıkın.Bu işlemlerden sonra ST_Data1.mdb dosyasını silebilirsiniz(bence siz yinede yedeğini alın)
Orjinali için : http://forum.equis.com/forums/thread/27808.aspx
Burda hata satırı 695 denmiş ama sanırım bu işlemi yapınca sizinkide çözülür.
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri