hile yok şeytanlık var cerfo...ama şimdi yine 2 saat trafikde pestilim çıktı .. o yüzden enerjim kalmadı..o yüzden ne yapacağımı açıklayayım..
geriye dönük diplerin barlarına bakıp onların CCI, RSI, MFI gibi rastgele bir kaç indikatörün aldığı değeri not alıyosun..bunu gözüne kestirdiğin her dip için not alıyosun, sonra al koşuluna;
Al:
(cci()=xx and rsi()=yy and mfi()=zz) or
(cci()=pp and rsi()=mm and mfi()=nn) or
.....
şeklinde her bir satıra bir barı tarif edecek şekilde yazıyosun..
aynı şeyi tepe barları içinde yapıysun.. SAT koşuluna da aynı şekilde her bir satır bir barın değerleri olacak ve or la birleştirilmiş olarak yazıyosun..
Bi çalıştırıyosun ST yi..way be diyosun yırttık..eheheheheh
Hatta inandırıcı olması için böyle bilindik indikatörler değil daha kompleks şeyler kullanıyosun o barı tarif etmek için..birde çok belli olmasın diye arada zararlı bir iki işlem yaptırıyosun...
yalansöylemedim..kesme yapıştırma yok...oklar tamamen formülden çıkıyo![]()
Ha bu arada selçuklu patron;
Bu üwwwwwwwwww ağlaması sana aitti biliyorum..çok sık kullandık sana telifde ödemedik...
bende bugün HİŞT(hiç işlem şort devam), ÇİŞD (çok işlem şort devam), PİŞT (Pala İ..nesi Şortları Tostetti), Herkese ve herkeseye iyi akşamlar, gibi absürd bir kaç laf buldum patron..sen de bunları sınırsız ücretsiz kullanabilirsin...![]()
yaw az evvel syst. tester çalışırken elektrikler gitti.neyse gelince PC yi açtım metastocku açtım syst. tester ı açtım test ettiğim sistemi tıklayınca aşağıdaki uyarı çıkıyor.işin garibi sistemi tester ten siliyorum.silinmiyor.silinmiş gibi görünüyor önce.kapatıp açıyorum mstocku hala syst tester da duruyor sildiğim sistem.
aşağıdaki uyarı nedir bilen var mı? ya umarım MS i yeniden kurmak gerekmez.yidik o zaman ayvayı.
![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
asti, seni lüzumsuz sistemler geliştirme derneği başkanı ilan ediyorum..![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri