dow açılsın 65000 olurmuyuz acaba
dow açılsın 65000 olurmuyuz acaba
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
dünkü upper illizyonistler bugun downer olmuslar775 lotu napacan demezlermi adama hemen kacıyo gosterip
ule dıger kurumdakileri allahtan 650 de kapatmıstım shortları esas portfoyle short devam
eloloyyy bunlarıda katacaz galibapala yerden kalktı ..
datalar nasıl geldi yaf ben goremıyorum olumlu herhalde ?
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Sazan 600'den aldıklarını 900'den palaya geri verir. (Ancak hala yarım long)
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Garanti ile işc fiyatları yine eşitlendi... Mart ayında garanti alan nerden nereye geldi... Vob stresi yok seans takip etme, mc yeme yok... Al at kenara...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Esasında 600'den alıp 900'den vermezdim. Ancak gerideki 5-6 sayfaya bakınca, etkilendim. Herkes shorta geçmiş yada flat.. Psikolojimiz birbirimizden acaip etkileniyor. Bu hos değil. Bundan sonra forumu daha az ziyaret etmek gerek.
Konu sazan tarafından (08.10.09 Saat 15:48 ) değiştirilmiştir.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
63900 den kısa devam..sistemli..sistem al derse alırım..
64800 den veririm![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
sistem hala satta yiğitler....bakalım 2-3 barlık terso operasyonumu yoksa küskü depremi öncesi öncü küskülermi
hatırlarmısınız garan 6,40 olmadan kısalamam demiştim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri