veriye kısa giriyorum ..5 dk sisteme güveniyorum .. histem yeteneğim kayboldu .. onu bulana kadar sistemle idare edecem ..
2013,00
cbts ye göre kapanış uzlaşması 61.850 üstünde olduğu sürece LONG devam...bu değer bugün için tabii...yarın başka bir değer olcak...yükselecek doğal olarak...
cbts en son 60.300 LONG...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
bu vob tam fantezi![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
adı üstünde türevi.
yani bu ayın sonunda piyasanın, imkb 30 u hangi değerde olacağını fiyatlaması demek oluyor.
tıpa tıp aynı gitmesi fizik kanunlarına aykırıdır. hele bir de seans için de aynı olması imkansız ötesidir.
pala dediğiniz siz ben ve diğer kurumlardır...
muhabbeti güzel ama bence böyle fasa fisolara inanmayın. sonra sizin gibi düşünenler vobun ve future piyasaların mantığını bilmeyen yazarlarımıza mail atıyor onlarda 3 silahşör 5 silahşör falan zannediyor..
Konu sovalye tarafından (08.10.09 Saat 15:32 ) değiştirilmiştir.
Ulen bu veri hep mi py ye çalışır![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Long manyağı olduk.![]()
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
ralli olmadıkine
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
5 lik tradeye göre işlem yapsam son 1 saate -850 point gitmişti yemişim 5 liği.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri