bir gün bir gün bir çocuk,
VOB a da gelmiş boğalar var,
Açmış bakmış ekranı,
Şekerde sanmış longları,
Almış almış bitirmiş,
Akşama sancı başlamış,
Kıvrım kıvrım kıvranmış,
Aldığındna utanmış
................şrkısını çığırmak sitiyorum artık yawww...
bir gün bir gün bir çocuk,
VOB a da gelmiş boğalar var,
Açmış bakmış ekranı,
Şekerde sanmış longları,
Almış almış bitirmiş,
Akşama sancı başlamış,
Kıvrım kıvrım kıvranmış,
Aldığındna utanmış
................şrkısını çığırmak sitiyorum artık yawww...
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Sazan 900'den verdiği, yarım longları 600'den yerine koyır.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
kocaoğlan flata geçti
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
su seferki şelale tam olsun..NU şerefine..
Konu abka tarafından (08.10.09 Saat 15:00 ) değiştirilmiştir.
yavaş yavaşmı yedirecekler sanki
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
bu sefer gıbraşmayacam, şimdi tam yeresi burdan aşağısı küskü bar olur hyırlısı
içinde bulunduğumuz barda geçisi sat geldi..bekle babam bekle..ful şortuk ayrı konu da...psikolojiken rahatlamak babında
60 lık 64000 den verdim 63600 den onayladım diyor,
uleenn ne zaman yptın la bunu
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri