ey pala ey ağa duy sesimizi
işte bu shrt lerin ayak seeleriiiii,
de get işine benle uğraşma...koalasever seni
şu an çok yoğunum...bi yandan emir giriyorum,bi yandan emir çıkıyorum, sistem opt ediyorum,bi yandan gelen paraları sayıyorum,gelmiş paralarla internette alışveriş yapıyorum
,bi yandan yemek yiyorum,ege ile boyama yapıyorum,foruma laf yetiştiriyorum (sen gibilere haddini bildirmek lazım
)
çok yoğunum anlayacağın!
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
stop ve kısa .. aldılar kucağa . vay anasını .. ..
2013,00
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
şövalye patron slowtrader club için başvuruda bulunmak istiyorum .. ne belgeler istiyorsunuz ..
2013,00
Bana şelale havası vermiyor bu durum. Makası kapatıyor pala o kadar. Spot'ta ciddi bir hareket yok.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
abi şuna bak ya .. kademeler kayıyor 100 100 ... portfoy batırır bu hareketler ..
2013,00
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri