selçuklu kısa yapıp çıkmış..böyle durumlarda mutlaka piyasa selcuklunun yönünde agresif hareket yapıyor...
sistem al olunca kısa yapamıyorum..64000 flatlerle bekliyorum..
selçuklu kısa yapıp çıkmış..böyle durumlarda mutlaka piyasa selcuklunun yönünde agresif hareket yapıyor...
sistem al olunca kısa yapamıyorum..64000 flatlerle bekliyorum..
Larossian hocam burada bir çok kişi Yaşar Erdinç ve diğer ekonomistleri eleştirdi ve eleştirmeye devam ediyor... Çünkü kamuya açık işler yapanlar eleştirilmeye de açık olmalılar ama sadece eleştiri, iftira,hakaret değil... O akşam özgür arkadaşımızı başka bir arkadaş uyardı ama kendisi hiç de oralı olmadı... Bence sonucuna da katlanmalı...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
bu ne iştah arkadas parayı sokakta mı buldunuz napacaksınız o kadar hisse senedini![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
ama şu bir gerçek ..yaşar erdinç köşeli konuşuyor..net ve uç hedeflerle yorum yapıyor...
gri olan piyasada bu çok yanlış..2004 de 28.000 ler çok balon dediğini ,yazdığını ben bilirim..sonra 57.000 olduk...
ky zaten gri olan piyasada ,aklı hemen altta yazan kocaman etiketlere kanıyor...()
en azından isabet ettirmedeki oranın az olduğundan dolayı,artık bu kadar kesin ve uç konuşmamalı...
ifrat -tefrit yapmamalıyız...arkadaşın yazdığı iftira olabilir...
ama bazı gercekleride açıkca yazmalıyız...
Konu abka tarafından (08.10.09 Saat 12:13 ) değiştirilmiştir.
Kaşınanı kaşırlar, milletin hakkında öyle atıp tutmak kolay değil, Herkes bu olaydan ders almalı!
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Apsd 7238 ve fiyatlar tepede..ü çanlar bizim için çalıyor sanki...
üü
şu shortcu çilesiyle 1400 1500 lu yıllarda yasasam kesin tasavvuf ehli olmuştum..![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri