seansı xu100 ü çok kritik bi yerde kapatacaklar..
seansı xu100 ü çok kritik bi yerde kapatacaklar..
Patron,
Aşağıda 9 harfli kurumun fotografı varŞu %1.7 ters yediği bir yer varya.. sistemler için kabul edilebilir bir ters ama, olurda o bug'ı çözersem, bu 9 harfli kurumu, harf sayısının önemli olmadığı bir kuruma 2 milyon dolara satıp (misal IYM)
bir yalı satın alayım diyorum...
![]()
GLDTR 48TL olmuş.
Geçenlerde komşuyu çevirmiştim sarraf yolundan 46,40tan almıştı. Şimdi satsa kazancı var ama sarraftan alsa %10 alım satım farkı ödeyecekti. Kendinizin eşinizin dostunuzun yatırım amaçlı altınlarını sarraflardan GLDTR fonuna çkerseniz %10luk alım satı ödemezsiniz.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Way Canına patronajlar,
Günlük sistem getiri eğrisinde ççooookkk net bir obo VAR.. ÜSTELİK OMUZLARI FİYATLA nu...LA BU SEFER SONMU? SONMU SARUMAN DE BANA? yapacağının hepsi bumuydu....
Konu dışı: EFG batsın 1 milyon çiçek açsın
Sistem SAT verdi mi Asti?
Buarada dün de fake yemiş galiba sistemin, benim eski sistem de dün 200 puan kaptırdı...
Konu enorton tarafından (07.10.09 Saat 12:24 ) değiştirilmiştir.
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
5 dk lık sat verdi..
son işlemde 3550 puan kazandırdı ki böyle bir performansın hemen arkasından gelen sinyalin çarpma ihtimali yüksek..
![]()
larossian abi kocaoğlan ne durumda ?
bu arada heyetlerin ülkeyi terk etmesinin ardından imf ile ilgili hükümet kanadından yine şartlarımız kabul edilirse türünden açıklama gelirse burası çarşamba pazarına döner..
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri