Adi bu dow yawf 9600 bile kapatamadı dalga geçer gibi 9599,52 kapattı.![]()
Adi bu dow yawf 9600 bile kapatamadı dalga geçer gibi 9599,52 kapattı.![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
HahahaIMF ile anlaşacağımıza inanmıyormuşsun ))) Pekiyi.. Bir haftada yüzde 8 boşa ayrıştık sanki )
Ben de yukardaki sayfalarda yazdım. İnanmasaydım sıfıra doğru gidiyordum. Niye mahçup olayım. Bilgi en sağlam yerden. Merak etme sen.. Anlaşınca da yazarız buraya. Gerçi ben ondan birkaç gün sonra burda olmam..
İşte o katrilyonlardan biraz fazla para döken firmalardan biriyle konuştum. Eski parayla kentrilyon.....Sen galiba yoktun )
Konu BORSACIOZGUR tarafından (05.10.09 Saat 23:18 ) değiştirilmiştir.
İki hafta sonra VOB 17:35te kapanmaya başlayacak bu durumda 15 dklık sistme sahiplerinin son çubuğu 15 değil sadece 5 dklık veriyi değerlendirmeye alacak? Varmı bir planınız? Yoksa aynen devam mı?
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
tebrikler...
burdaki pek çok kişi TA biliyor.. (belli oranda)
sorun ve çözüm "gerekirse 3 saat bekliyorum" kısmında... ekran izleyenler bu kısmı kaçırıyor sanırım.. en azından benim sıksa yaptığım şey...
o nedenle sizi tebrik etmek istedim...
evet sistem.. sabır... stop... gerisi hikaye...
sistem olsun nasıl ve ne olduğu önemli değil.. her sistem mutlaka kazandırıyor yeterki uyalım...
stop.. mutlaka gerekli ancak en az 500 puvan olmalı yoksa devamlı çalışarak portföyü sıfırlatır..
ve en önemlisi... sabır.. gerekirse 3 saat değil 3 gün beklmeyi bilecek kadar sabır...
ayrıca.. 15 daqk grafik hedefi 63bin olarak duruyor.... yukardaki saatlik grafik de ilerleyen saatlerde kanal direnci 63bin olacaktır.... kanal direncine kadar gider mi? kanalı patlatıp 65bine gider mi? yoksa biraz yukarı açıp beklenmedik şekilde gürp diye aşağı mı gelir... gayrı size kalmış....
bol şans.. sabır sistem stop..
Şu an 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 konuk)
Yer imleri